Bekväm datorväska för de mest entusiastiska spelarna

Targus Gaming Backpack 17,3"

  Art.nr: 248293
  • Dedikerat fack för en 17,3"-laptop
  • Komfortabel och smart design
  • Flera fack för dina speltillbehör
  • Regnskydd
  • Reflekterande remsor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Targus Gaming Backpack 17,3" är en ny väska för laptops som har skapats i samarbete med SteelSeries, för att ge dig en så smidig och kvalitativ väska som möjligt. Targus Gaming Backpack är designad för de mest entusiastiska spelarna, och ger ett bra skydd för din dator om du behöver ta den med dig. Det blir en vinnande kombination när över 15 år av SteelSeries expertis på spelmarknaden, och över 35 års expertis inom ryggsäcksklass med Targus möts.

Perfekt för din spelutrustning

Targus Gaming Backpack är den perfekta väskan för att transportera en spelkonsol eller en laptop, samt tillbehör till ett LAN-party eller en eSports-turnering. Designad för att passa alla viktiga speltillbehör: datormöss, kontroller, hörlurar, tangentbord, musmattor och en 17,3" stor bärbar dator. Du får ett överlägset skydd för din speldator eller konsol samt alla dina speltillbehör.

Komfortabel med mycket utrymme

Den här väskan har ett dedikerat fack för din laptop, samt att den har flera anpassade fack för alla dina speltillbehör. Väskan har dessutom utrustats med ett vadderat topphandtag och axelremmar vilket säkerställer komforten när du är i rörelse. En annan smart lösning är ett regnskydd som medföljer väskan, ett extra skydd om regnet skulle ösa ner. På väskan finns även reflekterande remsor som ser till att du syns i trafiken när det mörknar ute.

248293 Targus Targus Gaming Backpack 17,3" TSB941EU Targus Gaming Backpack 17,3" är en ny väska för laptops som har skapats i samarbete med SteelSeries, för att ge dig en så smidig och kvalitativ väska som möjligt. Targus Gaming Backpack är designad för de mest entusiastiska spelarna, och ger ett bra skydd för din dator om du behöver ta den med dig. Det blir en vinnande kombination när över 15 år av SteelSeries expertis på spelmarknaden, och över 35 års expertis inom ryggsäcksklass med Targus möts. Perfekt för din spelutrustning Targus Gaming Backpack är den perfekta väskan för att transportera en spelkonsol eller en laptop, samt tillbehör till ett LAN-party eller en eSports-turnering. Designad för att passa alla viktiga speltillbehör: datormöss, kontroller, hörlurar, tangentbord, musmattor och en 17,3" stor bärbar dator. Du får ett överlägset skydd för din speldator eller konsol samt alla dina speltillbehör. Komfortabel med mycket utrymme Den här väskan har ett dedikerat fack för din laptop, samt att den har flera anpassade fack för alla dina speltillbehör. Väskan har dessutom utrustats med ett vadderat topphandtag och axelremmar vilket säkerställer komforten när du är i rörelse. En annan smart lösning är ett regnskydd som medföljer väskan, ett extra skydd om regnet skulle ösa ner. På väskan finns även reflekterande remsor som ser till att du syns i trafiken när det mörknar ute. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ryggsäck 5 3 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorväska
  4. Ryggsäck