Nyhet

Miljövänlig datorväska för laptops upp till 15,6"

Targus Cypress Eco Slimcase 15.6" Grey

  Art.nr: 1013345
 • Passar laptops upp till 15,6"
 • Tillverkad av återvunnet material
 • Extra fack för mindre accessoarer
 • Handtag, axelrem och vagnrem
 • Tåligt mot vatten och fläckar
 • Max 2 per kund

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Targus Cypress Eco Slimcase är en miljövänlig datorväska med handtag och axelrem, framtagen av återvunnet material. Väskan är designad för laptops med en skärmstorlek på upp till 15,6", har ett större fack som rymmer din laptop och ett lättillgängligt mindre fack för till exempel USB-minnen, bilnycklar eller din smartphone. Bär med dig datorn överallt i en väska som är stilren, skyddar väl och samtidigt är snäll mot miljön.

Ett tyg som tillverkas av plastflaskor

Till varje väska har upp till fjorton plastflaskor strimlats ned och polymeriserats, för att sedan värmas upp och spinnas till garn som i sin tur vävs in i tyget som används i EcoSmart-väskorna från Targus. Men det är inte bara snällt mot miljön, det är även tåligt och resistent mot likväl vatten som fläckar.

Bär hur du vill

Använd de ergonomiska handtagen när du ska iväg snabbt eller utnyttja den fodrade axelremmen när du vill ha händerna fria. Det är två av tre sätt du kan bära med din laptop i Targus Cypress Eco Slimcase. Det tredje sättet är genom att dra nytta av remmen som löper längs med väskans baksida för att hänga ifrån dig väskan på till exempel en rullvagn.

Specifikationer

 • Tillverkad av återvunnet material
 • Stötabsorberande skum
 • Resistent mot blekning, fläckar och väta
 • Designad för datorer upp till 15,6"
 • Yttermått: 42 x 4,5 x 35 cm 
 • Innermått: 38,7 x 2,5 x 26,5 cm 
 • Vikt: 600 gram

1013345 Targus Targus Cypress Eco Slimcase 15.6" Grey TBS92502GL Targus Cypress Eco Slimcase är en miljövänlig datorväska med handtag och axelrem, framtagen av återvunnet material. Väskan är designad för laptops med en skärmstorlek på upp till 15,6", har ett större fack som rymmer din laptop och ett lättillgängligt mindre fack för till exempel USB-minnen, bilnycklar eller din smartphone. Bär med dig datorn överallt i en väska som är stilren, skyddar väl och samtidigt är snäll mot miljön.Ett tyg som tillverkas av plastflaskorTill varje väska har upp till fjorton plastflaskor strimlats ned och polymeriserats, för att sedan värmas upp och spinnas till garn som i sin tur vävs in i tyget som används i EcoSmart-väskorna från Targus. Men det är inte bara snällt mot miljön, det är även tåligt och resistent mot likväl vatten som fläckar.Bär hur du villAnvänd de ergonomiska handtagen när du ska iväg snabbt eller utnyttja den fodrade axelremmen när du vill ha händerna fria. Det är två av tre sätt du kan bära med din laptop i Targus Cypress Eco Slimcase. Det tredje sättet är genom att dra nytta av remmen som löper längs med väskans baksida för att hänga ifrån dig väskan på till exempel en rullvagn.SpecifikationerTillverkad av återvunnet materialStötabsorberande skumResistent mot blekning, fläckar och vätaDesignad för datorer upp till 15,6"Yttermått: 42 x 4,5 x 35 cm Innermått: 38,7 x 2,5 x 26,5 cm Vikt: 600 gram Fodral 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Datorväska
 4. Fodral