Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kvalitativt läderfodral till MacBook Pro 16 tum

Woolnut MacBook Pro 16-inch Sleeve Cognac

  Art.nr: 1012324
  • Skandinaviskt läder
  • 100 % naturligt ullfoder
  • För MacBook Pro 16"
  • Förstärkta kanter
  • Tidlös design & lång livslängd

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Woolnut MacBook Pro Sleeve är ett läderfodral till din 16" MacBook Pro, gjort i naturmaterial håller fodralet din MacBook Pro säker och oskadd. Det vegetabiliska skinnet från Skandinavien är både mjukt och hållbart, och blir enligt många bara snyggare med tiden. Du får ett modernt laptopfodral, som tillverkat i kvalitativt material ger dig en tidlös design och lång livslängd.

På insidan av Woolnut MacBook Pro Sleeve sitter en mjuk ullfilt som skyddar din bärbara dator från skador. Ullfilten i fodralet är tillverkad av 100% naturlig ull, och det mjuka tyget har både vattenavvisande och stötdämpande egenskaper. Det fina hantverket tillsammans med den funktionella designen ger dig en fantastisk respartner för din MacBook Pro.

Förstärkta kanter för ökat skydd

Ett fodral behöver en öppning för att du ska kunna stoppa ned datorn någonstans. Öppningen kan dock i sin tur medföra en potentiell risk för din MacBook Pro. Woolnut har därför valt att förstärka kanterna med en extra söm som loopats och knutits för att ge din MacBook Pro ökat skydd ifall den skulle tappas.

1012324 Woolnut Woolnut MacBook Pro 16-inch Sleeve Cognac WNUT-MBP16-S-171-CB Woolnut MacBook Pro Sleeve är ett läderfodral till din 16" MacBook Pro, gjort i naturmaterial håller fodralet din MacBook Pro säker och oskadd. Det vegetabiliska skinnet från Skandinavien är både mjukt och hållbart, och blir enligt många bara snyggare med tiden. Du får ett modernt laptopfodral, som tillverkat i kvalitativt material ger dig en tidlös design och lång livslängd. På insidan av Woolnut MacBook Pro Sleeve sitter en mjuk ullfilt som skyddar din bärbara dator från skador. Ullfilten i fodralet är tillverkad av 100% naturlig ull, och det mjuka tyget har både vattenavvisande och stötdämpande egenskaper. Det fina hantverket tillsammans med den funktionella designen ger dig en fantastisk respartner för din MacBook Pro. Förstärkta kanter för ökat skydd Ett fodral behöver en öppning för att du ska kunna stoppa ned datorn någonstans. Öppningen kan dock i sin tur medföra en potentiell risk för din MacBook Pro. Woolnut har därför valt att förstärka kanterna med en extra söm som loopats och knutits för att ge din MacBook Pro ökat skydd ifall den skulle tappas. Fodral 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorväska
  4. Fodral