Vattenavvisande laptop-väska för 13-tums bärbara datorer

Satechi Water-resistant Laptop Carrying Case 13"

  Art.nr: 1002997
  • För laptops upp till 13"
  • Vattenavvisande nylontextil
  • Fodrad insida
  • Dragkedja
  • Topplacerat handtag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din bärbara dator med stil som andas kvalitet. Satechi Water-resistant Laptop Carrying Case är en datorväska som passar laptops upp till 13" i skärmstorlek, bland annat MacBook, MacBook Pro 13", Surface Pro 4, Lenovo Yoga och Samsung Chromebook Plus. Väskan har ett vadderat inre som skyddar mot stötar och slag medan den yttre vattenavvisande nylontextilen låter dig bära med din laptop i alla väder.

Förenad design och funktion

Du behöver inte kompromissa mellan stil och funktion med Satechi vattenavvisande laptop-väska. Designen erbjuder elegant estetik med stilren gråmelerad färg och detaljer i form av ytterfack med dragkedjor och en broderad logotyp. Väskan stängs med dragkedja och bärs med topplacerat handtag.

Textilvalet är ett slitstarkt och vattenavvisande nylontyg som gör väskan funktionell och praktisk i alla väder året om. Insidan är helvadderad och skyddar din laptop vid plötsliga fall, repor, smuts och damm.

På utsidan finns tre ytterfack för snabb åtkomst av exempelvis mobiltelefon, plånbok och nycklar medan din laptop ligger skyddad och isolerad inuti väskan.

Satechi Water-resistant Laptop Carrying Case 13
1002997 Satechi Satechi Water-resistant Laptop Carrying Case 13" ST-LTB13 Skydda din bärbara dator med stil som andas kvalitet. Satechi Water-resistant Laptop Carrying Case är en datorväska som passar laptops upp till 13" i skärmstorlek, bland annat MacBook, MacBook Pro 13", Surface Pro 4, Lenovo Yoga och Samsung Chromebook Plus. Väskan har ett vadderat inre som skyddar mot stötar och slag medan den yttre vattenavvisande nylontextilen låter dig bära med din laptop i alla väder. Förenad design och funktion Du behöver inte kompromissa mellan stil och funktion med Satechi vattenavvisande laptop-väska. Designen erbjuder elegant estetik med stilren gråmelerad färg och detaljer i form av ytterfack med dragkedjor och en broderad logotyp. Väskan stängs med dragkedja och bärs med topplacerat handtag. Textilvalet är ett slitstarkt och vattenavvisande nylontyg som gör väskan funktionell och praktisk i alla väder året om. Insidan är helvadderad och skyddar din laptop vid plötsliga fall, repor, smuts och damm. På utsidan finns tre ytterfack för snabb åtkomst av exempelvis mobiltelefon, plånbok och nycklar medan din laptop ligger skyddad och isolerad inuti väskan. Väska 4,7 6 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorväska
  4. Väska