Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

17,3" laptop-väska med rem för resväskor på hjul

Targus CityGear Laptop Messenger 17,3

  Art.nr: 226463
  • För bärbara datorer upp till 17,3 tum
  • Stötdämpande vaddering
  • Flera förvaringsfack
  • Perfekt för pendlare
  • Lättåtkomligt ytterfack

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Rymlig och tålig laptopväska för surfplattor och bärbara datorer upp till 17,3 tum. Targus CityGear Laptop Messenger har flera praktiskt fack och förvaringslösningar för både hårdvara och tillbehör, och vadderat yttre och avskiljare som gör att din utrustning ligger i tryggt förvar.

Rem för resväskor på hjul

Är du på resande fot med både resväska och datorväska blir det lätt mycket att bära på. Att försöka lägga datorväskan ovanpå handtaget till resväskan hade varit smidigt, men resulterar oftast bara till att den glider omkring och kanske trillar av. 
Targus har löst detta genom att sätta dit en bred och rejäl rem på baksidan av CityGear Laptop Messenger som är perfekt för att hålla väskan på plats på resväskans handtag. På så sätt får du med dig hela din packning med en hand och din dator ligger i tryggt förvar. Väskan blir dessutom stöldskyddad så länge din hand är på handtaget! 

En väska för dig på resande fot

CityGear Laptop Messenger passar för alla som vill ha en rejäl och robust datorväska, men är speciellt anpassad för pendlaren, inte bara på grund av resväskeremmen, utan även för hela utformningen. Den är byggd för att skydda och transportera surfplattor och bärbara datorer och har massor av utrymme och avsedda fickor och fack för tillbehör så du har bra ordning och organisation på dina prylar. Trots allt utrymme håller den en tunn profil och passar att förvara både på bagagehyllan, under sätet eller bredvid dig.
Ett stoppat bärhandtag samt vadderad axelrem gör den enkel och bekväm att bära med sig.

226463 Targus Targus CityGear Laptop Messenger 17,3 TCG270EU Rymlig och tålig laptopväska för surfplattor och bärbara datorer upp till 17,3 tum. Targus CityGear Laptop Messenger har flera praktiskt fack och förvaringslösningar för både hårdvara och tillbehör, och vadderat yttre och avskiljare som gör att din utrustning ligger i tryggt förvar. Rem för resväskor på hjul Är du på resande fot med både resväska och datorväska blir det lätt mycket att bära på. Att försöka lägga datorväskan ovanpå handtaget till resväskan hade varit smidigt, men resulterar oftast bara till att den glider omkring och kanske trillar av. Targus har löst detta genom att sätta dit en bred och rejäl rem på baksidan av CityGear Laptop Messenger som är perfekt för att hålla väskan på plats på resväskans handtag. På så sätt får du med dig hela din packning med en hand och din dator ligger i tryggt förvar. Väskan blir dessutom stöldskyddad så länge din hand är på handtaget!  En väska för dig på resande fot CityGear Laptop Messenger passar för alla som vill ha en rejäl och robust datorväska, men är speciellt anpassad för pendlaren, inte bara på grund av resväskeremmen, utan även för hela utformningen. Den är byggd för att skydda och transportera surfplattor och bärbara datorer och har massor av utrymme och avsedda fickor och fack för tillbehör så du har bra ordning och organisation på dina prylar. Trots allt utrymme håller den en tunn profil och passar att förvara både på bagagehyllan, under sätet eller bredvid dig.Ett stoppat bärhandtag samt vadderad axelrem gör den enkel och bekväm att bära med sig. Väska 549 SEK 549 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorväska
  4. Väska