Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" datorväska i slitstarkt material

Targus Classic+ 15-15.6"

  Art.nr: 233345
  • Bärhandtag & axelrem
  • Ficka med dragkedja
  • Fack både för bärbar dator och surfplatta

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Classic + laptopväska är utformad till datorer upp till 15,6". Väskan ger din dator ett utmärkt skydd samtidigt som det finns plats för andra viktiga föremål och tillbehör som exempelvis mobiltelefon, laddare, hörlurar, visitkort och pennor. Datorn ligger väl skyddad i ett innerfack inuti laptopväskan. Handtagen är gjorda i neopren vilket gör väskan skön att bära.

233345 Targus Targus Classic+ 15-15.6" CN415EU Classic + laptopväska är utformad till datorer upp till 15,6". Väskan ger din dator ett utmärkt skydd samtidigt som det finns plats för andra viktiga föremål och tillbehör som exempelvis mobiltelefon, laddare, hörlurar, visitkort och pennor. Datorn ligger väl skyddad i ett innerfack inuti laptopväskan. Handtagen är gjorda i neopren vilket gör väskan skön att bära. Väska 4,4 7 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorväska
  4. Väska