Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dual USB-C Super Hub 10-in-1

Alogic Dual USB-C Super Hub 10-in-1

  Art.nr: 1015446
  • Universal
  • Stöder 4K skärmar
  • 10 portar
  • Kompakt & portabel
  • Kompatibel med Apple, Chromebook & Microsoft

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dual USB-C super hubb 10 i 1 är världens mest innovativa och universella USB-C hubb. Det enda USB-C-tillbehöret du behöver för att kunna koppla upp dig, SD-kortläsare, microSD-kortläsare, 3,5mm, HDMI, USB-A, USB-C och fler typer av ingångar finns på Dual USB-C super hubb. Välj en universell USB-hubb som gör det lättare för dig. Smidig att ta med och är kompatibel med USB-C bärbara datorer, surfplattor och telefoner.

Koppla skärmar till Dual USB-C

Med Dual USB-C super hubb stöder den två skärmar med upplösning upp till 4K UHD 60Hz. Förutom möjligheten att ansluta externa bildskärmar, ger dockningsstationen tillgång till ett komplett och stort utbud av olika typer av anslutningar, allt från USB-c till Ethernet och mycket mer.

Kompakt & portabel

Den innovativa designen är det som gör dockningsstationen så liten och smidig, utan att prestandan påverkas. Den smidiga designen gör att den passar in på skrivbordet och gör allt mycket enklare, koppla tillbehören du har till en och samma dockningstation istället för flera olika. Den är kompatibel med Apple, Chromebook och Microsoft enheter.

1015446 1015446 Alogic Alogic Dual USB-C Super Hub 10-in-1 U2CSH-SGR Dual USB-C super hubb 10 i 1 är världens mest innovativa och universella USB-C hubb. Det enda USB-C-tillbehöret du behöver för att kunna koppla upp dig, SD-kortläsare, microSD-kortläsare, 3,5mm, HDMI, USB-A, USB-C och fler typer av ingångar finns på Dual USB-C super hubb. Välj en universell USB-hubb som gör det lättare för dig. Smidig att ta med och är kompatibel med USB-C bärbara datorer, surfplattor och telefoner.Koppla skärmar till Dual USB-CMed Dual USB-C super hubb stöder den två skärmar med upplösning upp till 4K UHD 60Hz. Förutom möjligheten att ansluta externa bildskärmar, ger dockningsstationen tillgång till ett komplett och stort utbud av olika typer av anslutningar, allt från USB-c till Ethernet och mycket mer.Kompakt & portabelDen innovativa designen är det som gör dockningsstationen så liten och smidig, utan att prestandan påverkas. Den smidiga designen gör att den passar in på skrivbordet och gör allt mycket enklare, koppla tillbehören du har till en och samma dockningstation istället för flera olika. Den är kompatibel med Apple, Chromebook och Microsoft enheter. Dockningstation 5 1 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Dockningstation