Andersson USB Type-C Hub 3.2 - Slimmad USB type-C hub, anslut all din kringutrustning
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmad USB type-C hub, anslut all din kringutrustning

Andersson USB Type-C Hub 3.2

  Art.nr: 1006884
  • 4 stycken USB 3.0-portar
  • USB-C, PD, HDMI, Ethernet SD/microSD-kort
  • Överföringshastigheter på upp till 5 Gb/s
  • LED-indikator
  • Väger endast 138 g
499:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson USB Type-C HUB gör det möjligt för dig att ansluta all din kringutrustning och fortsätta att arbeta effektivt. Perfekt om du exempelvis sysslar med musikproduktion då du ofta behöver fler portar för hårddisk, ljudkort m.m. Det är bara att ansluta din dator via USB-C-porten för strömtillförsel.

USB 3.0 gör det möjligt för dig att flytta filer med upp till 5 GB/s mellan din dator och andra anslutna enheter. Och med HDMI kan du ansluta datorn till din TV och visa Full HD-material i 60 Hz. Denna USB HUB har måtten 285 x 33 x 57 mm samt en vikt på endast 138 g.

1. USB C-strömleverans: Anslut din bärbara dator till USB C-porten med en USB C-kabel.

2. PD-laddningsport (power delivery) ger dig tillgång till snabbladdning, så att du kan ladda exempelvis din smartphone på nolltid.

3. Anslut din bärbara dator till en HDTV eller projektor med en HDMI-kabel via HDMI-utgångsporten, och titta på videoklipp från din bärbara dator på din TV eller andra HDMI-kompatibla enheter.

4. Anslut din bärbara dator till en smartphone, tablet, hårddisk eller andra USB-tillbehör via USB 3.0 och överför data mellan din bärbara dator och anslutna enheter.

5. / 6. Mata in ditt minneskort i SD/microSD-kortplatsen för direkt åtkomst till filer som finns sparade på SD/microSD-kortet på din bärbara dator. På hubben står det TF, Transflash, ett äldre namn för microSD-formatet.

7. Anslut hubben till en ethernet-nätverkskabel via Ethernet-porten och börja surfa.