Dockningsstation för Microsoft Surface-enheter

Microsoft Surface Docking Station V2

  Art.nr: 225544
 • 4 USB 3.0-portar
 • 2 Mini Display-portar
 • Perfekt för både arbete och underhållning
 • Passar bl.a. Surface Pro, Pro 4 och Surface Book

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Microsoft Surface Docking Station är en dockningsstaton för din Surface-enhet som har du allt du behöver nära till hands, oavsett om det handlar om arbete eller underhållning. Dockningsstationen är kompatibel med många Surface-modeller och du hittar en full kompatibilitetslista längre ned på sidan.

Kom igång med jobbet

Surface-dockningsstationen förvandlar din superportabla Surface till en stationär dator på nolltid. Du kopplar bara in Surface Connect-kabeln så att den laddar din enhet, och så får du direkttillgång till externa bildskärmar, tangentbord, möss med mera. Hitta den perfekta vinkeln för dig, eller placera enheten någonstans så att du kan utnyttja pennans fulla kapacitet. Surface-dockningsstationen skapades för att hjälpa dig att göra mer.

Anslutningar för allt du behöver

Med två HD-videoportar, en Gigabit Ethernet-port, fyra USB 3.0-portar med hög hastighet och en ljudutgång kan du ansluta till allt du behöver med en smidig och kompakt design, så att du kan prestera ditt bästa.

Blixtsnabb med minimalistisk design

Surface-dockningsstationen använder Surface Connect-teknik, som möjliggör snabböverföring av video, ljud och data med en enda sladd, vilket håller ditt skrivbord rent och snyggt. Den har också en Gigabit Ethernet-port som ger dig snabb och tillförlitlig anslutning till nätverket.

Enkel konfiguration

Det går snabbt och enkelt att konfigurera Surface-dockningsstationen eftersom det bara är att koppla in den och köra igång. Anslut din kringutrustning till Surface-dockningsstationen och anslut sedan den magnetiska Surface Connect-sladden till din enhet. Lätt som en plätt.

Kompatibilitet

 • Surface Pro
 • Surface Pro 3
 • Surface Pro 4
 • Surface Pro (5th Gen)
 • Surface Pro 6
 • Surface Pro 7
 • Surface Laptop
 • Surface Laptop 2
 • Surface Laptop 3
 • Surface Book
 • Surface Book 2
 • Surface Go
225544 Microsoft Microsoft Surface Docking Station V2 PD9-00005 Microsoft Surface Docking Station är en dockningsstaton för din Surface-enhet som har du allt du behöver nära till hands, oavsett om det handlar om arbete eller underhållning. Dockningsstationen är kompatibel med många Surface-modeller och du hittar en full kompatibilitetslista längre ned på sidan. Kom igång med jobbet Surface-dockningsstationen förvandlar din superportabla Surface till en stationär dator på nolltid. Du kopplar bara in Surface Connect-kabeln så att den laddar din enhet, och så får du direkttillgång till externa bildskärmar, tangentbord, möss med mera. Hitta den perfekta vinkeln för dig, eller placera enheten någonstans så att du kan utnyttja pennans fulla kapacitet. Surface-dockningsstationen skapades för att hjälpa dig att göra mer. Anslutningar för allt du behöver Med två HD-videoportar, en Gigabit Ethernet-port, fyra USB 3.0-portar med hög hastighet och en ljudutgång kan du ansluta till allt du behöver med en smidig och kompakt design, så att du kan prestera ditt bästa. Blixtsnabb med minimalistisk design Surface-dockningsstationen använder Surface Connect-teknik, som möjliggör snabböverföring av video, ljud och data med en enda sladd, vilket håller ditt skrivbord rent och snyggt. Den har också en Gigabit Ethernet-port som ger dig snabb och tillförlitlig anslutning till nätverket. Enkel konfiguration Det går snabbt och enkelt att konfigurera Surface-dockningsstationen eftersom det bara är att koppla in den och köra igång. Anslut din kringutrustning till Surface-dockningsstationen och anslut sedan den magnetiska Surface Connect-sladden till din enhet. Lätt som en plätt. Kompatibilitet Surface ProSurface Pro 3Surface Pro 4Surface Pro (5th Gen)Surface Pro 6Surface Pro 7Surface LaptopSurface Laptop 2Surface Laptop 3Surface BookSurface Book 2Surface Go Dockningstation 4 6 2295 SEK 2295 NewCondition PreOrder
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Dockningstation