Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

1 meter Lightning-spiralkabel

Andersson Lightning Cable Coiled Black 1m

  Art.nr: 203409
  • Längd: <1 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Platsbesparande spiralkabel
  • För laddning och synkning
  • iPad- och iPhone-laddare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ladd- och synkkabel för iPhone och iPad med lightning-kontakt. Andersson Coiled lightning to USB cable har spiralkabel som kan tänjas ut till 1 meter likt en telefonsladd. Med hane lightning 8 pin-kontakt i ena änden och USB-A i andra är den perfekt för snabb överföring av data och snabb laddning av iPhones, iPads och iPods.

203409 Andersson Andersson Lightning Cable Coiled Black 1m NON20130052 Ladd- och synkkabel för iPhone och iPad med lightning-kontakt. Andersson Coiled lightning to USB cable har spiralkabel som kan tänjas ut till 1 meter likt en telefonsladd. Med hane lightning 8 pin-kontakt i ena änden och USB-A i andra är den perfekt för snabb överföring av data och snabb laddning av iPhones, iPads och iPods. Lightning-kabel 59 SEK 59 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Kablar
  4. Lightning-kabel