1 meter Micro-USB-spiralkabel

Andersson Coiled USB Micro-USB A White 1m

  Art.nr: 203405
  • Spiralkabel: <1 meter
  • Stöd för 1 A
  • Ladda och synka
  • ​Fungerar till alla enheter med Micro-USB-uttag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Coiled USB är en Micro-USB-sladd med spiralkabel som kan tänjas ut till 1 meter likt en telefonsladd. Med Micro-USB-kontakt i ena änden och USB-A i andra är den perfekt för snabb överföring av data och snabb laddning av exempelvis Android-mobiler. 

A-kontakten är ofta den änden som ansluter USB-kabeln till värd-enheten (till exempel väggladdare eller dator) och Micro-USB-kontakten den änden som kopplas in i USB-enheten, tex din mobiltelefon. 

203405 Andersson Andersson Coiled USB Micro-USB A White 1m NON20130066 White Andersson Coiled USB är en Micro-USB-sladd med spiralkabel som kan tänjas ut till 1 meter likt en telefonsladd. Med Micro-USB-kontakt i ena änden och USB-A i andra är den perfekt för snabb överföring av data och snabb laddning av exempelvis Android-mobiler.&nbsp; A-kontakten är ofta den änden som ansluter USB-kabeln till värd-enheten (till exempel väggladdare eller dator) och Micro-USB-kontakten den änden som kopplas in i USB-enheten, tex din mobiltelefon.&nbsp; Micro-USB-kabel 3 2 10 SEK 10 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Kablar
  4. Micro-USB-kabel