Färgglad Micro-USB-kabel på 1 meter

Andersson Micro-USB Basic 1m Blue

  Art.nr: 227834
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Ladda och synka
  • USB-A till Micro-USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Micro-USB Basic är en färgglad kabel med en längd på en meter för laddning och synkning av dina produkter med Micro-USB-kontakt. Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger snabb och effektiv laddning av både surfplatta och mobiltelefon.

Anslut kabeln till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter eller till USB-laddaren för laddning.

Andersson Micro-USB Basic

Stöd för 2,4 A

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.

Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

227834 Andersson Andersson Micro-USB Basic 1m Blue Andersson Micro-USB Basic är en färgglad kabel med en längd på en meter för laddning och synkning av dina produkter med Micro-USB-kontakt. Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger snabb och effektiv laddning av både surfplatta och mobiltelefon. Anslut kabeln till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter eller till USB-laddaren för laddning. Stöd för 2,4 A Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. Micro-USB-kabel 10 SEK 10 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Kablar
  4. Micro-USB-kabel