6 TB backuphårddisk med inbyggd USB-hub

Seagate Backup Plus Desktop Hub 6TB

  Art.nr: 248607
  • 6TB hårddisk
  • För både PC och Mac
  • Inbyggd USB-hub
  • Seagate Dashboard programvara

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Seagate® Backup Plus har ett massivt utrymme på 6 TB och en inbyggd USB 3.0 hub. Med kompatibilitet för, och mellan flera olika plattformar har du enastående tillförlitlighet och hastighet och kan säkerhetskopiera det mesta. Dessutom kan du kan enkelt säkerhetskopiera och dela dina digitala favoriter med den medföljande molnlagringstjänsten.

Utnyttja Seagate Backup Plus Hub-enhet som en central lagrings- och backupenhet samt laddstation inbyggd i en stationär enhet med fenomenal kapacitet.

Två USB i fronten

Seagate Backup Plus har i fronten två stycken USB 3.0-portar som gör att du kan koppla till externa heter för att ta en backup på innehållet såsom foton, videos och andra filer. 

USB-portarna kan med fördel användas till att ladda din telefon, surfplatta eller till och med kamera och andra enheter som tar laddning via USB.

Både för PC och MAC

Backup Plus Hub är kompatibel med både Mac och Windows. Installera NTFS drivrutin för Mac®, och du kan använda hårddisken med både Windows och Mac-datorer utan att formatera om den.

Seagate Dashboard

Med Seagate Dashboard programvara, kan du enkelt säkerhetskopiera och smart hantera alla dina dokument, bilder och videoklipp, inklusive de foton och videos som du har överfört till bland annat Facebook och Flickr.

248607 Seagate Seagate Backup Plus Desktop Hub 6TB STEL6000200 Seagate® Backup Plus har ett massivt utrymme på 6 TB och en inbyggd USB 3.0 hub. Med kompatibilitet för, och mellan flera olika plattformar har du enastående tillförlitlighet och hastighet och kan säkerhetskopiera det mesta. Dessutom kan du kan enkelt säkerhetskopiera och dela dina digitala favoriter med den medföljande molnlagringstjänsten. Utnyttja Seagate Backup Plus Hub-enhet som en central lagrings- och backupenhet samt laddstation inbyggd i en stationär enhet med fenomenal kapacitet. Två USB i fronten Seagate Backup Plus har i fronten två stycken USB 3.0-portar som gör att du kan koppla till externa heter för att ta en backup på innehållet såsom foton, videos och andra filer.  USB-portarna kan med fördel användas till att ladda din telefon, surfplatta eller till och med kamera och andra enheter som tar laddning via USB. Både för PC och MAC Backup Plus Hub är kompatibel med både Mac och Windows. Installera NTFS drivrutin för Mac®, och du kan använda hårddisken med både Windows och Mac-datorer utan att formatera om den. Seagate Dashboard Med Seagate Dashboard programvara, kan du enkelt säkerhetskopiera och smart hantera alla dina dokument, bilder och videoklipp, inklusive de foton och videos som du har överfört till bland annat Facebook och Flickr. Stationär extern hårddisk 4 8 1449 SEK 1449 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Stationär extern hårddisk