Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extern hårddisk med massiv kapacitet på 10 TB

Seagate Expansion 10TB USB3.0

  Art.nr: 1007567
 • 10 TB lagring
 • USB 3.0
 • Plug and play
 • 2 års garanti
 • Spara dina viktiga filer, foton och videos

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Seagate® Expansion 10 TB är en extern hårddisk från Seagate som erbjuder en lättanvänd lösning när du behöver extra lagring för dina filer, videos, bilder och annat på din desktop eller laptop.

Med enkel drag-and-drop sparar du material på ett kick. Med Seagate Expansion som har en kapacitet på hela 10 TB lagrar du bekymmerslöst dina viktiga filer, familjefoton, projekt och annat viktigt.

Enkel installation

Den externa hårddisken installeras superenkelt genom att ansluta strömkabel och USB-kabel till din dator. Börja spara dina filer på hårddisken inom några sekunder efter att du har öppnat kartonen.

Hårddisken känns automatiskt igen av operativsystemet. Ingen programvara att installera och inget att konfigurera.

Komplettera ditt köp

(11 st)
 • USB 3.0
 • 4 portar
 • Drivs via USB

249:-

1007567 Seagate Seagate Expansion 10TB USB3.0 STEB10000400 Seagate® Expansion 10 TB är en extern hårddisk från Seagate som erbjuder en lättanvänd lösning när du behöver extra lagring för dina filer, videos, bilder och annat på din desktop eller laptop. Med enkel drag-and-drop sparar du material på ett kick. Med Seagate Expansion som har en kapacitet på hela 10 TB lagrar du bekymmerslöst dina viktiga filer, familjefoton, projekt och annat viktigt. Enkel installation Den externa hårddisken installeras superenkelt genom att ansluta strömkabel och USB-kabel till din dator. Börja spara dina filer på hårddisken inom några sekunder efter att du har öppnat kartonen. Hårddisken känns automatiskt igen av operativsystemet. Ingen programvara att installera och inget att konfigurera. Stationär extern hårddisk 2449 SEK 2449 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Lagring
 4. Stationär extern hårddisk