Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extern SSD på 500GB med USB 3.1

Samsung T5 external SSD 500GB

  Art.nr: 248956
  • 500 GB extern SSD
  • Hastighet på upp till 540 MB/s
  • Minimalistisk design
  • Lösenordsskydd
  • 3 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung externa SSD i T5-serien tar överföringshastigheterna till nästa nivå och förändrar konceptet av extern lagring. Den kompakta och robusta designen i kombination med starkt lösenordsskydd gör T5 enkel att ta med överallt och lagra dina filer och data säkert.

Hårddisken har fått Samsungs V-NAND flashminne och en USB 3.1 Gen 2 anslutning vilket ger dig hastigheter på upp till 540 mb/s vilket är upp till 4,9 gånger snabbare än mekaniska externa hårddiskar. Det innebär snabbare överföringar av stpra dokument och filer som video i 4K och högupplösta foton.

Slimmad och tilltalande design

Den externa hårddisken T5 har ett helgjutet chassi med minimalistiska linjer och rundade kanter vilket gör att den ligger bekvämt i handen.

Hårddisken mäter endast 57,3 mm på höjden och 74 mm på bredden vilket gör att hårddisken är enkel att få med i datorväskan eller till och med i fickan. Dessutom kräver den ingen extern ström så det enda du behöver ha med i sladdväg är en USB-kabeln.

Levereras med inbyggd programvara

T5 levereras med en lättanvänd programvara för PC och Mac för konfiguration av lösenordsskydd och uppdatering av firmware. Du kan även ladda ner en mobilapp för Android-smartphones och tablets.

USB Type-C

T5 går att ansluta till en mängd olika enheter såsom PC, Mac, smartphones, surfplattor som har en USB-anslutning. De medföljande kablarna för USB Type-C till C och USB Type-A passar de flesta enheter utan behov för extra adaptrar.

248956 248956 Samsung Samsung T5 external SSD 500GB MU-PA500B/EU Samsung externa SSD i T5-serien tar överföringshastigheterna till nästa nivå och förändrar konceptet av extern lagring. Den kompakta och robusta designen i kombination med starkt lösenordsskydd gör T5 enkel att ta med överallt och lagra dina filer och data säkert. Hårddisken har fått Samsungs V-NAND flashminne och en USB 3.1 Gen 2 anslutning vilket ger dig hastigheter på upp till 540 mb/s vilket är upp till 4,9 gånger snabbare än mekaniska externa hårddiskar. Det innebär snabbare överföringar av stpra dokument och filer som video i 4K och högupplösta foton. Slimmad och tilltalande design Den externa hårddisken T5 har ett helgjutet chassi med minimalistiska linjer och rundade kanter vilket gör att den ligger bekvämt i handen. Hårddisken mäter endast 57,3 mm på höjden och 74 mm på bredden vilket gör att hårddisken är enkel att få med i datorväskan eller till och med i fickan. Dessutom kräver den ingen extern ström så det enda du behöver ha med i sladdväg är en USB-kabeln. Levereras med inbyggd programvara T5 levereras med en lättanvänd programvara för PC och Mac för konfiguration av lösenordsskydd och uppdatering av firmware. Du kan även ladda ner en mobilapp för Android-smartphones och tablets. USB Type-C T5 går att ansluta till en mängd olika enheter såsom PC, Mac, smartphones, surfplattor som har en USB-anslutning. De medföljande kablarna för USB Type-C till C och USB Type-A passar de flesta enheter utan behov för extra adaptrar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Extern SSD-hårddisk 4,8 5 1149 SEK 1149 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Extern SSD-hårddisk