Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Samsung T7 Touch - snabb, SSD med fingeravtrycksläsning

Samsung T7 Touch SSD 500GB

  Art.nr: 1012007
  • 500 GB
  • Hastighet på upp till 1050 MB/s
  • USB 3.2 Gen.2
  • Lösenordsskydd
  • 3 års garanti

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung T7 Touch är en portabel och stötsäker SSD för dig på språng. Den når läshastigheter på upp till 1050 MB/s och skrivhastigheter på upp till 1000 MB/s vilket är 9,5x snabbare än en mekanisk extern hårddisk och nästan dubbelt så snabb som föregångaren Samsung T5.

Kompakt, elegant design

Samsung T7-serien är i en kompakt och smidig design för att det skall vara enkelt att ta med hårddisken när du skall ut på äventyr. Med en tunn formfaktor på 8 mm och en vikt på endast 58 gram tar inte hårddisken någon plats och belastar inte din väska eller ficka något nämnvärt.

Samsung T7 Touch - Kompakt

Lösenordsskydd med fingeravtrycksläsning

Har du privat material eller vill du bara vara säker på att ingen kan komma åt dina filer? Inga problem! Samsung T7 ger dig möjligheten att lösenordsskydda din hårddisk vilket betyder att man måste kunna lösenordet för att komma åt filerna på hårddisken.

Samsung T7 Touch - Fingeravtrycksläsare

Istället för att behövs skriva in lösenordet varje gång kan du programmera in ditt fingeravtryck och låsa upp hårddisken med en avläsning av din tumme eller kanske pekfinger.

Samsung T7 Touch

Mjukvara för hantering

Samsung T7 Touch har en medföljande, förinstallerad programvara för både PC och MAC för inställning av lösenord och fingeravtrycksläsaren. Dessutom får man via den förinstallerade mjukvaran de senaste uppdateringarna. Det finns även en app för Android-baserade smartphones och surfplattor för att använda hårddisken med mobila enheter.

1012007 Samsung Samsung T7 Touch SSD 500GB MU-PC500K/WW Samsung T7 Touch är en portabel och stötsäker SSD för dig på språng. Den når läshastigheter på upp till 1050 MB/s och skrivhastigheter på upp till 1000 MB/s vilket är 9,5x snabbare än en mekanisk extern hårddisk och nästan dubbelt så snabb som föregångaren Samsung T5. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kompakt, elegant design Samsung T7-serien är i en kompakt och smidig design för att det skall vara enkelt att ta med hårddisken när du skall ut på äventyr. Med en tunn formfaktor på 8 mm och en vikt på endast 58 gram tar inte hårddisken någon plats och belastar inte din väska eller ficka något nämnvärt. Lösenordsskydd med fingeravtrycksläsning Har du privat material eller vill du bara vara säker på att ingen kan komma åt dina filer? Inga problem! Samsung T7 ger dig möjligheten att lösenordsskydda din hårddisk vilket betyder att man måste kunna lösenordet för att komma åt filerna på hårddisken. Istället för att behövs skriva in lösenordet varje gång kan du programmera in ditt fingeravtryck och låsa upp hårddisken med en avläsning av din tumme eller kanske pekfinger. Mjukvara för hantering Samsung T7 Touch har en medföljande, förinstallerad programvara för både PC och MAC för inställning av lösenord och fingeravtrycksläsaren. Dessutom får man via den förinstallerade mjukvaran de senaste uppdateringarna. Det finns även en app för Android-baserade smartphones och surfplattor för att använda hårddisken med mobila enheter. Extern SSD-hårddisk 3 2 1449 SEK 1449 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Extern SSD-hårddisk