Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extern SSD med 1 TB för dig på språng

Seagate Expansion SSD 1TB

  Art.nr: 1011100
  • 1 TB SSD-lagring
  • Upp till 400 MB/s
  • Medföljande USB 3.0-kabel
  • För både PC och Mac
  • Kompakt storlek

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Seagate Expansion SSD är en kompakt och snabb SSD-hårddisk som alltid kommer få plats i ryggsäcken. Det är smidigt att säkerhetskopiera din Windows- eller Mac-dator via dess medföljande USB 3.0-kabel. Du får med hårddisken ett utrymme på hela 1 TB, gott om utrymme för filmer, bilder och dokument. När du vill överföra filer är det bara att koppla in den i datorn, dra, släpp, klart!

Kompakt konstruktion

Seagate Expansion SSD är betydligt mindre än de flesta andra portabla SSD-hårddiskar, så att den alltid kan vara med på resan utan att ta mycket plats. Och trots detta så har den en lagringskapacitet på hela 1 TB.

Överföringshastighet

Seagate Expansion SSD har en överföringshastighet på upp till 400 MB/s, för sömlös videoströmning från hårddisken till din dator samt korta vänttider när du för över stora filer.

1011100 Seagate Seagate Expansion SSD 1TB STJD1000400 Seagate Expansion SSD är en kompakt och snabb SSD-hårddisk som alltid kommer få plats i ryggsäcken. Det är smidigt att säkerhetskopiera din Windows- eller Mac-dator via dess medföljande USB 3.0-kabel. Du får med hårddisken ett utrymme på hela 1 TB, gott om utrymme för filmer, bilder och dokument. När du vill överföra filer är det bara att koppla in den i datorn, dra, släpp, klart! Kompakt konstruktion Seagate Expansion SSD är betydligt mindre än de flesta andra portabla SSD-hårddiskar, så att den alltid kan vara med på resan utan att ta mycket plats. Och trots detta så har den en lagringskapacitet på hela 1 TB. Överföringshastighet Seagate Expansion SSD har en överföringshastighet på upp till 400 MB/s, för sömlös videoströmning från hårddisken till din dator samt korta vänttider när du för över stora filer. Extern SSD-hårddisk 1690 SEK 1690 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Extern SSD-hårddisk