Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Portabel SSD-hårddisk i fickformat på 500 GB

WD My Passport Go SSD 500GB

  Art.nr: 1010175
  • 500 GB SSD-lagring
  • Upp till 400 MB/s
  • Inbyggd USB 3.0-kabel
  • Stöttålig för fall upp till 2 m
  • Kompakt storlek

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

WD My Passport Go är en extern hårddisk med en kapacitet på 500 GB som är enkel att ta med, vart du än är på väg. Med skyddande kanter i gummi som absorberar stötar klarar hårddisken av fall från upp till 2 meter. Med kompakta My Passport Go får du ävan snabba överföringshastigheter på 400 MB/s, så att du kan fortsätta att jobba effektivt när du är på språng. Hårddisken har dessutom givits en inbyggd USB 3.0-kabel.

Tuff och hållbar

My Passport Go har stötdämpande sidor i gummi och eftersom det är en SSD-hårddisk så finns det inga rörliga delar inuti. Detta gör att den klarar av fall från upp till två meter. Så att ditt innehåll är skyddad mot stötar skakningar.

Kompakt

Med hårddiskens fickformade formfaktor samt dess inbyggda USB 3.0-kabel blir My Passport Go mycket bekväm att ta med överallt, så att du inte behöver lämna viktig data bakom dig.

Kompabilitet

Oavsett om du använder en PC- eller Mac-dator, fungerar din My Passport Go-enhet direkt ur lådan och innehåller automatisk säkerhetskopieringsprogramvara för Windows. Den är dessutom kompatibel med Playstation 4 & Xbox.

Överföringshastighet

Med My Passport Go får du ta del av snabb SSD-prestanda, hårddisken har en överföringshastighet på upp till 400 MB/s.

Western Digital

My Passport Go är konstruerad och tillverkad av Western Digital, ett ledande företag för lagrings-enheter. Du får med andra ord en hårddisk som du kan lita på.

1010175 WD WD My Passport Go SSD 500GB WDBMCG5000ABT-WESN WD My Passport Go är en extern hårddisk med en kapacitet på 500 GB som är enkel att ta med, vart du än är på väg. Med skyddande kanter i gummi som absorberar stötar klarar hårddisken av fall från upp till 2 meter. Med kompakta My Passport Go får du ävan snabba överföringshastigheter på 400 MB/s, så att du kan fortsätta att jobba effektivt när du är på språng. Hårddisken har dessutom givits en inbyggd USB 3.0-kabel. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tuff och hållbar My Passport Go har stötdämpande sidor i gummi och eftersom det är en SSD-hårddisk så finns det inga rörliga delar inuti. Detta gör att den klarar av fall från upp till två meter. Så att ditt innehåll är skyddad mot stötar skakningar. Kompakt Med hårddiskens fickformade formfaktor samt dess inbyggda USB 3.0-kabel blir My Passport Go mycket bekväm att ta med överallt, så att du inte behöver lämna viktig data bakom dig. Kompabilitet Oavsett om du använder en PC- eller Mac-dator, fungerar din My Passport Go-enhet direkt ur lådan och innehåller automatisk säkerhetskopieringsprogramvara för Windows. Den är dessutom kompatibel med Playstation 4 & Xbox. Överföringshastighet Med My Passport Go får du ta del av snabb SSD-prestanda, hårddisken har en överföringshastighet på upp till 400 MB/s. Western Digital My Passport Go är konstruerad och tillverkad av Western Digital, ett ledande företag för lagrings-enheter. Du får med andra ord en hårddisk som du kan lita på. Extern SSD-hårddisk 949 SEK 949 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Extern SSD-hårddisk