Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Säker och smidig NAS med 6 TB lagringskapacitet

Buffalo LinkStation 220 NAS 6TB

  Art.nr: 211085
  • 6 TB lagringskapacitet
  • 2st hårddisplatser
  • Lättinstallerad NAS
  • DLNA
  • Itunes-server

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LinkStation 220 NAS 6TB är en säker och lätthanterad NAS-hårddisk med plats för upp till 2 st hårddiskar för upp till totalt 8 TB med lagring. Med denna LinkStation 220 medföljer 2st 3TB diskar, så att du snabbt kan börja lagra din data enkelt och smidig. En smidig mobilapp finns att ladda ner för iOS, Android och Windows Phone för enkel installation och hantering. Gör smidigt backup på innehållet i din PC eller Mac, och var säker på att inte förlora några viktiga dokument. 

Säker lagring i molnet

En säker molnlagring som inte har några begränsningar på storleken av en överföring per fil eller ens per dag. Du kan lagra från din mobil, surfplatta eller dator via Buffalo´s mobila app eller via en webbläsare, vart än du är i världen!

Enkel installation

Med några enkla steg, så kan du smidigt komma igång med din nya NAS-hårddisk, till och med via mobilen. Koppla bara in hårddisken med den medföljande kabeln i din router, hämta hem appen till din mobil eller surfplatta och följ de enkla stegen, sen kan du spara ditt innehåll var du än är!

Smidig streaming - för hela hemmet

LinkStation 220 NAS streamar enkelt allt ditt innehåll till dina olika enheter. Med en kapacitet för att streama upp till fyra olika filmer i HD-upplösning samtidigt är detta en hårddisk med massvis med kraft. Med ett brett stöd för flera tjänster som DLNA, iTunes, BitTorrent och FTP kan du vara säker på att alltid ha en backup och kunna streama dina bilder, filmer och musik.

Kraftfull backup

Med denna NAS-hårddisk medföljer licenser för upp till fem stycken PC för att kunna skapa backuper. Smidigt för familjen om olyckan skulle vara framme och datorn går sönder. Den har även inbyggt stöd för flertalet Mac-datorer och har stöd för Apple Time Machine. Skulle du vilja, så går det att koppla in en annan hårddisk till LinkStation 220 NAS via USB och skicka över en säkerhetskopia om du så önskar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

211085 Buffalo Buffalo LinkStation 220 NAS 6TB LS220D0602-EU LinkStation 220 NAS 6TB är en säker och lätthanterad NAS-hårddisk med plats för upp till 2 st hårddiskar för upp till totalt 8 TB med lagring. Med denna LinkStation 220 medföljer 2st 3TB diskar, så att du snabbt kan börja lagra din data enkelt och smidig. En smidig mobilapp finns att ladda ner för iOS, Android och Windows Phone för enkel installation och hantering. Gör smidigt backup på innehållet i din PC eller Mac, och var säker på att inte förlora några viktiga dokument.  Säker lagring i molnet En säker molnlagring som inte har några begränsningar på storleken av en överföring per fil eller ens per dag. Du kan lagra från din mobil, surfplatta eller dator via Buffalo´s mobila app eller via en webbläsare, vart än du är i världen! Enkel installation Med några enkla steg, så kan du smidigt komma igång med din nya NAS-hårddisk, till och med via mobilen. Koppla bara in hårddisken med den medföljande kabeln i din router, hämta hem appen till din mobil eller surfplatta och följ de enkla stegen, sen kan du spara ditt innehåll var du än är! Smidig streaming - för hela hemmet LinkStation 220 NAS streamar enkelt allt ditt innehåll till dina olika enheter. Med en kapacitet för att streama upp till fyra olika filmer i HD-upplösning samtidigt är detta en hårddisk med massvis med kraft. Med ett brett stöd för flera tjänster som DLNA, iTunes, BitTorrent och FTP kan du vara säker på att alltid ha en backup och kunna streama dina bilder, filmer och musik. Kraftfull backup Med denna NAS-hårddisk medföljer licenser för upp till fem stycken PC för att kunna skapa backuper. Smidigt för familjen om olyckan skulle vara framme och datorn går sönder. Den har även inbyggt stöd för flertalet Mac-datorer och har stöd för Apple Time Machine. Skulle du vilja, så går det att koppla in en annan hårddisk till LinkStation 220 NAS via USB och skicka över en säkerhetskopia om du så önskar. Nätverkslagring (NAS) 2,8 9 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Nätverkslagring (NAS)