Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull NAS med 2 hårddiskplatser och HDMI-utgång

QNAP TS-251+-2G

  Art.nr: 224134
  • HDMI-utgång
  • 2,0 GHz (2.42 Ghz turbo) fyrkärnig processor
  • 2 GB RAM
  • USB 2.0 & 3.0
  • DLNA och AirPlay

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TS-251+ är en 2-BAY NAS som funkar för hemmet, hemmakontoret eller mindre företag. Den har en fyrkärnig processor på 2,0 GHz (turboteknik till 2.42GHz) och 2 GB internminne vilket ger dig läs- och skrivhastigheter upp till 220MB/s. Den har krypterings- och dekrypteringshastigheter upp till 68MB/s, AES-256-volymkryptering. Dubbla LAN-portar, dubbla USB 2.0 och USB 3.0 och Hot-Swap-funktion. TS-251+ ger dig allt som behövs för en säker, snabb och en stabil NAS.

HDMI-utgång för underhållning

TS-251+ har en HDMI-utgång vilket gör att du kan ansluta din NAS till din TV för uppspelning med Kodi-mediaspelaren, Full HD och 7.1 surroundljud. Visa bilder, spela upp musik på ditt hemmabiosystem eller spela upp en film. Du kan även använda din mobila enhet som fjärrkontroll till din NAS med Qremote-appen. Det går även använda fjärrkontrollen QNAP RM-IR002 med den inbyggda IR-mottagaren på TS-251+. DLNA, Plex och AirPlay gör så du kan även spela upp material från din NAS till andra enheter genom nätverket, till exmepel spelkonsoler, smart-TV, dator, mediaspelare (till exempel Apple TV).  

Skapa ditt personliga moln

myQPNAPcloud gör så att du kommer åt dina filer överallt vart du än befinner dig! Du kan både ladda upp till din NAS och ladda ner från den, vilket ger dig en säker och en lätt åtkomst till din NAS. Mobila enheter kan använda sig av appen myQNAPcloud som både finns för iOS och Android. Synkronisera filer från andra enheter till din NAS på ett smidigt och bekvämt sätt.

Qsirch hittar dina filer snabbare

Det har aldrig varit enklare att hitta dina filer som du har lagrat på din NAS. Skriv i Qsirch det du söker och du kommer få träffar samtidigt du skriver för att hitta det du söker snabbare. Även miniatyrbilder kommer visas för att kunna se vad du söker.

Gör TS-251+ till en dator

Tack vare QvPC-tekniken som finns, så kan du använda din NAS som en virtuell maskin. Det är helt kostnadsfritt och ger dig möjligheter som att surfa på nätet, spela upp 1080p-material och mycket mer. Med ett tangentbord, mus och en bildskärm får du datorfunktioner som aldrig förr! 

Hämta applikationer 

Det går att utöka TS-251+ med applikationer från ett App-center som QNAP och tredjepartstillverkare har utvecklat. Applikationer för kommunikation, underhållning, affärsverksamheter, säkerhet, säkerhetskopiering med mera. TS-251+ kan även uppdatera applikationerna automatiskt så du alltid har de senaste versionerna när du använder dem. Utvecklingsplattformen från QNAP har öppen källkod vilket gör att alla applikationsutvecklare har möjlighet att göra program.

224134 224134 QNAP QNAP TS-251+-2G TS-251+-2G TS-251+ är en 2-BAY NAS som funkar för hemmet, hemmakontoret eller mindre företag. Den har en fyrkärnig processor på 2,0 GHz (turboteknik till 2.42GHz) och 2 GB internminne vilket ger dig läs- och skrivhastigheter upp till 220MB/s. Den har krypterings- och dekrypteringshastigheter upp till 68MB/s, AES-256-volymkryptering. Dubbla LAN-portar, dubbla USB 2.0 och USB 3.0 och Hot-Swap-funktion. TS-251+ ger dig allt som behövs för en säker, snabb och en stabil NAS. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> HDMI-utgång för underhållning TS-251+ har en HDMI-utgång vilket gör att du kan ansluta din NAS till din TV för uppspelning med Kodi-mediaspelaren, Full HD och 7.1 surroundljud. Visa bilder, spela upp musik på ditt hemmabiosystem eller spela upp en film. Du kan även använda din mobila enhet som fjärrkontroll till din NAS med Qremote-appen. Det går även använda fjärrkontrollen QNAP RM-IR002 med den inbyggda IR-mottagaren på TS-251+. DLNA, Plex och AirPlay gör så du kan även spela upp material från din NAS till andra enheter genom nätverket, till exmepel spelkonsoler, smart-TV, dator, mediaspelare (till exempel Apple TV).   Skapa ditt personliga moln myQPNAPcloud gör så att du kommer åt dina filer överallt vart du än befinner dig! Du kan både ladda upp till din NAS och ladda ner från den, vilket ger dig en säker och en lätt åtkomst till din NAS. Mobila enheter kan använda sig av appen myQNAPcloud som både finns för iOS och Android. Synkronisera filer från andra enheter till din NAS på ett smidigt och bekvämt sätt. Qsirch hittar dina filer snabbare Det har aldrig varit enklare att hitta dina filer som du har lagrat på din NAS. Skriv i Qsirch det du söker och du kommer få träffar samtidigt du skriver för att hitta det du söker snabbare. Även miniatyrbilder kommer visas för att kunna se vad du söker. Gör TS-251+ till en dator Tack vare QvPC-tekniken som finns, så kan du använda din NAS som en virtuell maskin. Det är helt kostnadsfritt och ger dig möjligheter som att surfa på nätet, spela upp 1080p-material och mycket mer. Med ett tangentbord, mus och en bildskärm får du datorfunktioner som aldrig förr!  Hämta applikationer  Det går att utöka TS-251+ med applikationer från ett App-center som QNAP och tredjepartstillverkare har utvecklat. Applikationer för kommunikation, underhållning, affärsverksamheter, säkerhet, säkerhetskopiering med mera. TS-251+ kan även uppdatera applikationerna automatiskt så du alltid har de senaste versionerna när du använder dem. Utvecklingsplattformen från QNAP har öppen källkod vilket gör att alla applikationsutvecklare har möjlighet att göra program. Nätverkslagring (NAS) 3,5 4 3690 SEK 3690 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Nätverkslagring (NAS)