Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb och kompakt NAS med två hårddiskplatser

ZyXEL NAS326 2-Bay

  Art.nr: 228544
 • 2 st hårddiskplatser (Max 12 TB)
 • Snabb processor
 • 2 x USB 3.0
 • Kompakt design
 • Streama till din smarta TV

Kombinera med

ZyXEL NAS326 2-Bay
Snabb och kompakt NAS med två hårddiskplatser

999:-


 • Pris: 1 989:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

ZyXEL NAS326 2-Bay
Snabb och kompakt NAS med två hårddiskplatser

999:-


 • Pris: 2 489:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ZyXEL NAS326 2-Bay gör det enkelt för dig att dela med dig av sparade filer i hemmet eller streama dina filmer direkt till TV:n. Du får även möjligheten att komma åt och dela dina filer från mobilenheter, exempelvis via din smartphone. Med två hårddiskplatser på upp till 12TB kan man få plats med alla bilder, video och andra filer för familjen. Dela bilder och videoklipp som du tagit med vänner och familj på semestern, snabbt och enkelt.

Snabb prestanda

ZyXEL NAS326 är utrustad med en högpresterande processor för att ge dig upp till 105 MB/sek i läs- och skrivhastighet. Den höga hastigheten gör att du kan snabbt hämta data, samt att du kan säkerhetskopiera och strömma media utan uppehåll.

Delat moln-utrymme

Dela ditt moln med dina vänner och familj, detta gör du enklast genom att dela en mapp från din NAS326 med mobilappen ZyXEL Drive. Allt dina vänner behöver göra är att installera appen på sina mobila enheter för att återuppleva minnen i form av bilder och videor.

Klona innehåll

ZyXEL NAS326 levereras med RAID 1-förmågan att klona innehåll från en enhet till en annan. Smidigt om en av enheterna är skadad, så har du fortfarande en annan enhet för att återställa eller använda.

Streama multimedia till din TV 

Nu kan du enkelt spela upp media från din NAS till din TV. Spela upp dina favoritfilmer, musik eller foton på den stora skärmen med TV streaming enheter såsom: Apple TV, Google Chromecast eller med Samsung och LG Smart TV.

228544 ZyXEL ZyXEL NAS326 2-Bay NAS326-EU0101F ZyXEL NAS326 2-Bay gör det enkelt för dig att dela med dig av sparade filer i hemmet eller streama dina filmer direkt till TV:n. Du får även möjligheten att komma åt och dela dina filer från mobilenheter, exempelvis via din smartphone. Med två hårddiskplatser på upp till 12TB kan man få plats med alla bilder, video och andra filer för familjen. Dela bilder och videoklipp som du tagit med vänner och familj på semestern, snabbt och enkelt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Snabb prestanda ZyXEL NAS326 är utrustad med en högpresterande processor för att ge dig upp till 105 MB/sek i läs- och skrivhastighet. Den höga hastigheten gör att du kan snabbt hämta data, samt att du kan säkerhetskopiera och strömma media utan uppehåll. Delat moln-utrymme Dela ditt moln med dina vänner och familj, detta gör du enklast genom att dela en mapp från din NAS326 med mobilappen ZyXEL Drive. Allt dina vänner behöver göra är att installera appen på sina mobila enheter för att återuppleva minnen i form av bilder och videor. Klona innehåll ZyXEL NAS326 levereras med RAID 1-förmågan att klona innehåll från en enhet till en annan. Smidigt om en av enheterna är skadad, så har du fortfarande en annan enhet för att återställa eller använda. Streama multimedia till din TV  Nu kan du enkelt spela upp media från din NAS till din TV. Spela upp dina favoritfilmer, musik eller foton på den stora skärmen med TV streaming enheter såsom: Apple TV, Google Chromecast eller med Samsung och LG Smart TV. Nätverkslagring (NAS) 3,9 16 999 SEK 999 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Lagring
 4. Nätverkslagring (NAS)