Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

4 TB stöttålig hårddisk i litet format med USB 3.0

LaCie 4TB Rugged Mini USB 3.0

  Art.nr: 1007486
 • 4 TB lagring
 • USB 3.0 Micro-B
 • Stöt-, kross- och vattentålig
 • Aluminiumkonstruktion med gummiskydd
 • För både PC och Mac

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LaCie Rugged Mini med snabb USB-anslutning är en perfekt extern hårddisk för dig som kräver en snabb och stryktålig hårddisk tål att hänga med överallt utan att ta för mycket plats i dator- eller kameraväskan. Med 4 TB lagringsutrymme får du massor av utrymme för dina foton, videoklipp och dokument och USB 3.0 ger dig snabba överföringshastigheter.

Tålig för att stå emot det mesta

LaCie Rugged är perfekt för dig som ska ut på fotouppdrag och behöver göra en säker backup av bilderna, för dig som behöver flytta med dig jobbet eller bara vill vara helt säker på att din hårddisk inte går sönder om du skulle råka tappa den. LaCie Rugged har nämligen en stöttålig skyddsram av gummi som skyddar disken mot tappskador och fukt.

Hårddisken är regntålig och trycktålig, du kan köra över den med en 1-tons bil och den kommer fortfarande vara hel. Du kan tappa den från upp till 1,2 meters höjd utan att oroa dig.
Den kompakta storleken gör den perfekt att ta med dig vart du än går och dess robusta exteriör skyddar om du skulle råka tappa den i marken. 

Får plats i fickan

Mycket lagring i litet, kompakt format. Med Rugged Mini får du stort lagringsutrymme i en så pass liten hårddisk att du får plats med den i bakfickan. Perfekt för den välpackade kameraväskan eller tunna laptop-väskan.

Snabbare överföring med USB 3.0

Med USB 3.0 får du överföringshastigheter upp till tio gånger snabbare än USB 2.0. För över tunga videofiler på bara sekunder. Saknar din dator stöd för USB 3.0 är gränssnittet bakåtkompatibelt med USB 2.0.

Titta även på

(1 st)
 • 4 TB lagring
 • USB 3.1 Type-C
 • Stöt-, kross- och vattentålig

1 819:-

Titta även på

(1 st)
 • 4 TB lagring
 • USB 3.1 Type-C
 • Stöt-, kross- och vattentålig

1 819:-

Komplettera ditt köp

(2 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 5 GB/s
 • USB 3.0

49:-

1007486 LaCie LaCie 4TB Rugged Mini USB 3.0 LAC9000633 LaCie Rugged Mini med snabb USB-anslutning är en perfekt extern hårddisk för dig som kräver en snabb och stryktålig hårddisk tål att hänga med överallt utan att ta för mycket plats i dator- eller kameraväskan. Med 4 TB lagringsutrymme får du massor av utrymme för dina foton, videoklipp och dokument och USB 3.0 ger dig snabba överföringshastigheter. Tålig för att stå emot det mesta LaCie Rugged är perfekt för dig som ska ut på fotouppdrag och behöver göra en säker backup av bilderna, för dig som behöver flytta med dig jobbet eller bara vill vara helt säker på att din hårddisk inte går sönder om du skulle råka tappa den. LaCie Rugged har nämligen en stöttålig skyddsram av gummi som skyddar disken mot tappskador och fukt. Hårddisken är regntålig och trycktålig, du kan köra över den med en 1-tons bil och den kommer fortfarande vara hel. Du kan tappa den från upp till 1,2 meters höjd utan att oroa dig.Den kompakta storleken gör den perfekt att ta med dig vart du än går och dess robusta exteriör skyddar om du skulle råka tappa den i marken.  Får plats i fickan Mycket lagring i litet, kompakt format. Med Rugged Mini får du stort lagringsutrymme i en så pass liten hårddisk att du får plats med den i bakfickan. Perfekt för den välpackade kameraväskan eller tunna laptop-väskan. Snabbare överföring med USB 3.0 Med USB 3.0 får du överföringshastigheter upp till tio gånger snabbare än USB 2.0. För över tunga videofiler på bara sekunder. Saknar din dator stöd för USB 3.0 är gränssnittet bakåtkompatibelt med USB 2.0. Portabel extern hårddisk 4 1 1649 SEK 1649 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Lagring
 4. Portabel extern hårddisk