Stöttålig hårddisk med USB 3.1 Type-C

LaCie 4TB Rugged USB 3.1 USB-C

  Art.nr: 241811
  • 4 TB lagring
  • USB 3.1 Type-C
  • Stöt-, kross- och vattentålig
  • Aluminiumkonstruktion med gummiskydd
  • För både PC och Mac

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LaCie Rugged USB med 3.1 USB-C-anslutning är den perfekta externa hårddisken för dig som kräver en snabb och stryktålig hårddisk tål att hänga med överallt. Med hela 4 TB lagringsutrymme har du gott om plats för dina foton, videoklipp och dokument. USB 3.1 Type-C ger dig både supersnabba överföringshastigheter plus bekvämligheten med en vändbar kontakt.

Känn dig trygg

LaCie Rugged är perfekt för dig som ska ut på fotouppdrag och behöver göra en säker backup av bilderna, för dig som behöver flytta med dig jobbet eller bara vill vara helt säker på att din hårddisk inte går sönder om du skulle råka tappa den. LaCie Rugged har nämligen en stöttålig skyddsram av gummi som skyddar disken mot tappskador och fukt.

Hårddisken är regntålig och trycktålig, du kan köra över den med en 1-tons bil och den kommer fortfarande vara hel. Du kan tappa den från upp till 1,2 meters höjd utan att oroa dig.
Den kompakta storleken gör den perfekt att ta med dig vart du än går och dess robusta exteriör skyddar om du skulle råka tappa den i marken. 

För igår, idag och imorgon

När USB 3.0 kom var det revolutionerande med överföringshastigheter upp till tio gånger snabbare än USB 2.0. USB 3.1 tar det hela ännu ett steg och dubblar hastigheten igen. Med LaCie Rugged USB Type-C kan du räkna med hastigheter på upp till 130 MB/s.
Typ C-anslutningen gör hela USB-kopplingen enklare, då den är reversibel. Inget mer vändande på sladden för att pricka rätt - kontakten passar åt båda hållen.

En orange och matchande USB-kabel med Typ C-kontakter medföljer så du är rustad för framtiden. En USB-kabel med Typ C till USB 3.0 Typ A medföljer också så du kan koppla in din hårddisk i alla datorer, även de som saknar Typ C-uttag. Skulle datorn sakna USB 3.0 eller 3.1 så är all hårdvara även bakåtkompatibel med USB 2.0.

LaCie Rugged USB 3.1 USB-C Stöt- och vattentålig extern hårddisk
241811 LaCie LaCie 4TB Rugged USB 3.1 USB-C STFR4000800 LaCie Rugged USB med 3.1 USB-C-anslutning är den perfekta externa hårddisken för dig som kräver en snabb och stryktålig hårddisk tål att hänga med överallt. Med hela 4 TB lagringsutrymme har du gott om plats för dina foton, videoklipp och dokument. USB 3.1 Type-C ger dig både supersnabba överföringshastigheter plus bekvämligheten med en vändbar kontakt. Känn dig trygg LaCie Rugged är perfekt för dig som ska ut på fotouppdrag och behöver göra en säker backup av bilderna, för dig som behöver flytta med dig jobbet eller bara vill vara helt säker på att din hårddisk inte går sönder om du skulle råka tappa den. LaCie Rugged har nämligen en stöttålig skyddsram av gummi som skyddar disken mot tappskador och fukt. Hårddisken är regntålig och trycktålig, du kan köra över den med en 1-tons bil och den kommer fortfarande vara hel. Du kan tappa den från upp till 1,2 meters höjd utan att oroa dig.Den kompakta storleken gör den perfekt att ta med dig vart du än går och dess robusta exteriör skyddar om du skulle råka tappa den i marken.  För igår, idag och imorgon När USB 3.0 kom var det revolutionerande med överföringshastigheter upp till tio gånger snabbare än USB 2.0. USB 3.1 tar det hela ännu ett steg och dubblar hastigheten igen. Med LaCie Rugged USB Type-C kan du räkna med hastigheter på upp till 130 MB/s.Typ C-anslutningen gör hela USB-kopplingen enklare, då den är reversibel. Inget mer vändande på sladden för att pricka rätt - kontakten passar åt båda hållen. En orange och matchande USB-kabel med Typ C-kontakter medföljer så du är rustad för framtiden. En USB-kabel med Typ C till USB 3.0 Typ A medföljer också så du kan koppla in din hårddisk i alla datorer, även de som saknar Typ C-uttag. Skulle datorn sakna USB 3.0 eller 3.1 så är all hårdvara även bakåtkompatibel med USB 2.0. Portabel extern hårddisk 5 2 1839 SEK 1839 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Portabel extern hårddisk