Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Portabel hårddisk med mobil-backup

Seagate Backup Plus 5TB

  Art.nr: 1008806
  • 5 TB lagring
  • USB 3.0 / 2.0
  • Schemalagd backup
  • 2,5" formfaktor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Seagate Backup Plus Portable är en extern hårddisk med generös lagringskapacitet på 5 TB, som är enkel att ha med sig då den inte kräver någon strömsladd och som dessutom erbjuder backup av din mobiltelefon. Med USB 3.0 får du snabba överföringshastigheter och tack vare medföljande mjukvara kan Seagate Backup Plus Portable användas till både Windows och Mac.

Var rädd om dina minnen

Mer och mer av våra liv blir digitalt. Alla våra minnen sparas på hårddiskar, i telefoner och i molntjänster. Var rädd om dina minnen och spara dem tryggt och säkert och var noga med att göra regelbundna säkerhetskopieringar. 

Seagate Backup Plus Portable är en smidig extern hårddisk som du kan använda som extra lagringsutrymme om det börjar bli trångt på din dator, men som i första hand är gjord för att vara ett som "bankfack" för dina viktiga filer ifall din dator skulle krascha eller på något sätt förlora dina bilder och dokument.

Seagate Dashboard

Seagate hjälper dig med säkerhetskopiering av din dator tack vare programvaran Seagate Dashboard där du med bara några knapptryckningar skapar en total backup på din dator, lägger upp schemalagda backups och kan känna dig trygg i att dina filer är i säkert förvar. Så fort du adderar nya filer, eller ändrar en befintlig så sparas även ändringar på Backup Plus Portable.

Plug n' play

Använd den medföljande USB-kabeln både för att driva hårddisken och föra över filer till och från din dator. Du behöver inga externa strömkällor eller krångel med andra kablar. Plugga in hårddisken i din dator och den är direkt redo att användas. Enkel inkoppling, kompakt storlek och låg vikt gör Backup Plus Portable enkel att ha med sig när du är på språng. Dela med dig av dina filer, ta del av dina vänners bilder och koppla in den på ett kick i din dator när du kommer hem igen.

Snabba USB 3.0

Tack vare snabba USB 3.0-gränssnitt får du snabbare överföringshastigheter - upp till 10 gånger snabbare jämfört med tidigare standard. Skulle inte din dator vara utrustad med USB 3.0 är både hårddisken och kabeln självklart bakåtkompatibel med USB 2.0.

1008806 Seagate Seagate Backup Plus 5TB STEA5000402 Seagate Backup Plus Portable är en extern hårddisk med generös lagringskapacitet på 5 TB, som är enkel att ha med sig då den inte kräver någon strömsladd och som dessutom erbjuder backup av din mobiltelefon. Med USB 3.0 får du snabba överföringshastigheter och tack vare medföljande mjukvara kan Seagate Backup Plus Portable användas till både Windows och Mac. Var rädd om dina minnen Mer och mer av våra liv blir digitalt. Alla våra minnen sparas på hårddiskar, i telefoner och i molntjänster. Var rädd om dina minnen och spara dem tryggt och säkert och var noga med att göra regelbundna säkerhetskopieringar.  Seagate Backup Plus Portable är en smidig extern hårddisk som du kan använda som extra lagringsutrymme om det börjar bli trångt på din dator, men som i första hand är gjord för att vara ett som "bankfack" för dina viktiga filer ifall din dator skulle krascha eller på något sätt förlora dina bilder och dokument. Seagate Dashboard Seagate hjälper dig med säkerhetskopiering av din dator tack vare programvaran Seagate Dashboard där du med bara några knapptryckningar skapar en total backup på din dator, lägger upp schemalagda backups och kan känna dig trygg i att dina filer är i säkert förvar. Så fort du adderar nya filer, eller ändrar en befintlig så sparas även ändringar på Backup Plus Portable. Plug n' play Använd den medföljande USB-kabeln både för att driva hårddisken och föra över filer till och från din dator. Du behöver inga externa strömkällor eller krångel med andra kablar. Plugga in hårddisken i din dator och den är direkt redo att användas. Enkel inkoppling, kompakt storlek och låg vikt gör Backup Plus Portable enkel att ha med sig när du är på språng. Dela med dig av dina filer, ta del av dina vänners bilder och koppla in den på ett kick i din dator när du kommer hem igen. Snabba USB 3.0 Tack vare snabba USB 3.0-gränssnitt får du snabbare överföringshastigheter - upp till 10 gånger snabbare jämfört med tidigare standard. Skulle inte din dator vara utrustad med USB 3.0 är både hårddisken och kabeln självklart bakåtkompatibel med USB 2.0. Portabel extern hårddisk 1389 SEK 1389 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Portabel extern hårddisk