Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extern hårddisk på 1 TB med USB 3.0

Seagate Expansion Portable 1TB

  Art.nr: 236464
 • Plats för 1 TB data
 • Blixtsnabb överföring med USB 3.0
 • Kom igång snabbt med Plug n’ play
 • Ingen strömsladd behövs

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Seagate Expansion Portable är en snabb 2,5" extern hårddisk som ser till att du kan överföra all din data - snabbt och enkelt. Överför filer med snabba USB 3.0 och lagra upp till 1 TB data på din hårddisk. För att göra det så enkelt för dig som möjligt är enheten klar att användas med Microsoft Windows och kräver ingen installation av programvara.

Snabb anslutning med USB

Hårddisken drivs direkt av en enda USB-kabel som medföljer i förpackningen. Du behöver inga externa strömkällor eller krångel med andra kablar. Plugga in hårddisken i din dator och den är direkt redo att användas. USB 3.0 är också bakåtkompatibelt så du kan vara säker på att det fungerar i alla datorer.

Ta med dig den när du är på språng eller ha den redo hemma på skrivbordet. Det kompakta utförandet och den lätta vikten gör den till en höjdare att bära med sig i väskan.

Tre enkla steg för att lagra din data

Kom igång direkt ur kartongen. Hårddisken är redo att användas utan installation av programvara. Med tre enkla steg har du sparat din data på ett säkert ställe.

 • Anslut hårddisken med en USB-kabel
 • Windows känner automatiskt av enheten som lagringsbar media
 • Dra och släpp filer direkt till hårdisken från din PC

Spara dina minnen säkert

Hårdisken kan lagra alla olika filformat. Det spelar ingen roll om det är film från din mobiltelefon eller fotografier från din systemkamera. Du lagrar allt säkert och tryggt i hårddisken.

236464 236464 Seagate Seagate Expansion Portable 1TB STEA1000400 Seagate Expansion Portable är en snabb 2,5" extern hårddisk som ser till att du kan överföra all din data - snabbt och enkelt. Överför filer med snabba USB 3.0 och lagra upp till 1 TB data på din hårddisk. För att göra det så enkelt för dig som möjligt är enheten klar att användas med Microsoft Windows och kräver ingen installation av programvara. Snabb anslutning med USB Hårddisken drivs direkt av en enda USB-kabel som medföljer i förpackningen. Du behöver inga externa strömkällor eller krångel med andra kablar. Plugga in hårddisken i din dator och den är direkt redo att användas. USB 3.0 är också bakåtkompatibelt så du kan vara säker på att det fungerar i alla datorer. Ta med dig den när du är på språng eller ha den redo hemma på skrivbordet. Det kompakta utförandet och den lätta vikten gör den till en höjdare att bära med sig i väskan. Tre enkla steg för att lagra din data Kom igång direkt ur kartongen. Hårddisken är redo att användas utan installation av programvara. Med tre enkla steg har du sparat din data på ett säkert ställe.Anslut hårddisken med en USB-kabelWindows känner automatiskt av enheten som lagringsbar mediaDra och släpp filer direkt till hårdisken från din PC Spara dina minnen säkert Hårdisken kan lagra alla olika filformat. Det spelar ingen roll om det är film från din mobiltelefon eller fotografier från din systemkamera. Du lagrar allt säkert och tryggt i hårddisken. Portabel extern hårddisk 4,7 139 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Lagring
 4. Portabel extern hårddisk