Kompakt och portabel hårddisk med USB 3.0

Seagate Expansion Portable Drive 5TB

  Art.nr: 1008806
  • 5 TB hårddisk
  • Snabba USB 3.0
  • Kom igång snabbt med Plug and play
  • Ingen strömsladd behövs
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Seagate Expansion Portable är en snabb 2,5" extern hårddisk som ser till att du kan överföra all din data - snabbt och enkelt. Överför filer med snabba USB 3.0 och lagra upp till 5 TB data på din hårddisk. För att göra det så enkelt för dig som möjligt är enheten klar att användas med Microsoft Windows och kräver ingen installation av programvara.

Blixtsnabb överföring med USB 3.0

Hårddisken drivs direkt av en enda USB-kabel som medföljer i förpackningen. Du behöver inga externa strömkällor eller krångel med andra kablar. Plugga in hårddisken i din dator och den är direkt redo att användas. USB 3.0 är också bakåtkompatibelt så du kan vara säker på att det fungerar i alla datorer. Ta med dig den när du är på språng eller ha den redo hemma på skrivbordet. Det kompakta utförandet och den lätta vikten gör den till en höjdare att bära med sig i väskan.

Spara dina minnen säkert

Hårddisken kan lagra alla olika filformat. Det spelar ingen roll om det är film från din mobiltelefon eller fotografier från din systemkamera. Du lagrar allt säkert och tryggt i hårddisken.

1008806 Seagate Seagate Expansion Portable Drive 5TB STEA5000402 Seagate Expansion Portable är en snabb 2,5" extern hårddisk som ser till att du kan överföra all din data - snabbt och enkelt. Överför filer med snabba USB 3.0 och lagra upp till 5 TB data på din hårddisk. För att göra det så enkelt för dig som möjligt är enheten klar att användas med Microsoft Windows och kräver ingen installation av programvara. Blixtsnabb överföring med USB 3.0 Hårddisken drivs direkt av en enda USB-kabel som medföljer i förpackningen. Du behöver inga externa strömkällor eller krångel med andra kablar. Plugga in hårddisken i din dator och den är direkt redo att användas. USB 3.0 är också bakåtkompatibelt så du kan vara säker på att det fungerar i alla datorer. Ta med dig den när du är på språng eller ha den redo hemma på skrivbordet. Det kompakta utförandet och den lätta vikten gör den till en höjdare att bära med sig i väskan. Spara dina minnen säkert Hårddisken kan lagra alla olika filformat. Det spelar ingen roll om det är film från din mobiltelefon eller fotografier från din systemkamera. Du lagrar allt säkert och tryggt i hårddisken. Portabel extern hårddisk 4,7 91 1389 SEK 1389 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Portabel extern hårddisk