2,5" extern hårddisk med 1TB lagring

Toshiba Canvio Basics 1TB

  Art.nr: 1003108
  • 1TB 2,5-tum
  • USB 3.0 (USB 2.0-kompatibel)
  • Ingen strömsladd behövs
  • Överföringshastighet: 5 Gbit/s
  • Väger endast 230 g

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Toshiba Canvio Basics 1TB är en snabb 2,5"-extern hårddisk som ser till att du kan överföra all din data, snabbt och enkelt. Överför filer med Superspeed USB 3.0 och lagra upp till 1TB data på din Canvio Basic. Enheten är klar att användas med Microsoft Windows och kräver ingen installation av programvara, allt för att göra det så enkelt för dig som möjligt.

Hårddisken passar perfekt vare sig om den ligger på ditt skrivbord, eller om du har med den när du är på språng. Samt att den tidlösa designen gör att hårddisken alltid kommer se bra och professionell ut. Ska till sist även nämna att du kan ansluta enheten till lite äldre hårdvara, detta tack vare att Canvio Basic är USB 2.0-kompatibel.

1003108 Toshiba Toshiba Canvio Basics 1TB HDTB410EK3AA Toshiba Canvio Basics 1TB är en snabb 2,5"-extern hårddisk som ser till att du kan överföra all din data, snabbt och enkelt. Överför filer med Superspeed USB 3.0 och lagra upp till 1TB data på din Canvio Basic. Enheten är klar att användas med Microsoft Windows och kräver ingen installation av programvara, allt för att göra det så enkelt för dig som möjligt.Hårddisken passar perfekt vare sig om den ligger på ditt skrivbord, eller om du har med den när du är på språng. Samt att den tidlösa designen gör att hårddisken alltid kommer se bra och professionell ut. Ska till sist även nämna att du kan ansluta enheten till lite äldre hårdvara, detta tack vare att Canvio Basic är USB 2.0-kompatibel. Portabel extern hårddisk 5 2 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Portabel extern hårddisk