Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extern hårddisk med 2 TB lagring och läcker design

WD Black P10 Game Drive 2TB

  Art.nr: 1010178
  • 2 TB lagring
  • Passar till PC, PS4, Xbox One
  • Upp till 140 MB/s
  • USB 3.2 Gen 1 Type A till Mikro B
  • Ingen strömsladd behövs

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

WD Black P10 Game Drive är en extern hårddisk i en riktigt häftig design. Den är framtagen för att passa tillsammans med Playstation 4, Xbox One och till PC. Fördelen med en extern hårddisk till en konsol är att man utökar sitt lagringsutrymme och får plats med många fler spel än på den interna hårddisken. Dessutom har man alltid med sig hela sitt spelbibliotek vart man än går.

Hög kapacitet och snabb hastighet

Med hastigheter upp till 140 MB/s och 2 TB extra lagring kommer WD Black P10 Game Drive att hjälpa din konsol eller dator till nya prestandanivåer så att du kan spela dina spel utan någon tanke på hårddiskutrymme.

WD Black P10
1010178 WD WD Black P10 Game Drive 2TB WDBA2W0020BBK-WESN WD Black P10 Game Drive är en extern hårddisk i en riktigt häftig design. Den är framtagen för att passa tillsammans med Playstation 4, Xbox One och till PC. Fördelen med en extern hårddisk till en konsol är att man utökar sitt lagringsutrymme och får plats med många fler spel än på den interna hårddisken. Dessutom har man alltid med sig hela sitt spelbibliotek vart man än går. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Hög kapacitet och snabb hastighet Med hastigheter upp till 140 MB/s och 2 TB extra lagring kommer WD Black P10 Game Drive att hjälpa din konsol eller dator till nya prestandanivåer så att du kan spela dina spel utan någon tanke på hårddiskutrymme. Portabel extern hårddisk 999 SEK 999 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Portabel extern hårddisk