Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Portabel hårddisk på 1 TB och USB 3.0

WD Elements Portable 1TB

  Art.nr: 243799
  • 1 TB lagring
  • USB 3.0
  • Två års garanti
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mycket lagring i en liten portabel disk.

Den lilla, lätta konstruktionen ger stor kapacitet, vilket gör WD Elements bärbara hårddiskar den idealiska följeslagaren för prismedvetna konsumenter som vill ta sina viktiga filer med dem.

Förformaterad för PCs.

Designad för användning med Windows-baserade datorer. Kan enkelt formateras om för användning med Mac.

Plug-and-play-installation.

Anslut bara strömmen och enheten med en USB-kabel för att omedelbart lägga till mer lagringsutrymme till din dator.

WD Elements Portable Plug-and-Play

Miljövänliga förpackningar.

Förpackad i ett minimerat miljövänlig och återvinningsbar förpackning tillverkad av återvunnet material.

Designad för att spara ström.

Slår på och av med datorn. Går in viloläge när den inte används. Använder energibesparande tekniker för att minimera energianvändning som WD GreenPower Technology och en EnergyStar-kompatibel strömadapter.

243799 WD WD Elements Portable 1TB WDBUZG0010BBK-WESN Mycket lagring i en liten portabel disk.Den lilla, lätta konstruktionen ger stor kapacitet, vilket gör WD Elements bärbara hårddiskar den idealiska följeslagaren för prismedvetna konsumenter som vill ta sina viktiga filer med dem. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Förformaterad för PCs.Designad för användning med Windows-baserade datorer. Kan enkelt formateras om för användning med Mac.Plug-and-play-installation.Anslut bara strömmen och enheten med en USB-kabel för att omedelbart lägga till mer lagringsutrymme till din dator. Miljövänliga förpackningar.Förpackad i ett minimerat miljövänlig och återvinningsbar förpackning tillverkad av återvunnet material.Designad för att spara ström.Slår på och av med datorn. Går in viloläge när den inte används. Använder energibesparande tekniker för att minimera energianvändning som WD GreenPower Technology och en EnergyStar-kompatibel strömadapter. Portabel extern hårddisk 4,6 55 619 SEK 619 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Portabel extern hårddisk