Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hög kapacitet och kompakt design

My Elements erbjuder hög kapacitet i en kompakt enhet, massiva 2 TB i en otroligt liten och populär design. Det gör den till den optimala följeslagaren för alla med massor av filmer, foton, musik och filer som de vill skydda och ta med sig.

Ultrasnabba överföringshastigheter

När din My Elements ansluts till en USB 3.0-port kan du komma åt och spara filer blixtsnabbt. Minska överföringstiden med upp till 3 gånger jämfört med USB 2.0. Prestandan kan variera beroende på användarens hårdvara och systemkonfiguration

USB 3.0 och USB 2.0-kompatibilitet

Med denna enhet får du kompatibilitet med både USB 2.0 och USB 3.0. Den är redo när du är redo att kliva upp till nästa generation.

Förformaterad för PCs

Designad för användning med Windows-baserade datorer. Kan enkelt formateras om för användning med Mac.

Miljövänliga förpackningar

Förpackad i ett minimerat miljövänlig och återvinningsbar förpackning tillverkad av återvunnet material.

Plug-and-play-installation

Anslut bara strömmen och enheten med en USB-kabel för att omedelbart lägga till mer lagringsutrymme till din dator.

Komplettera ditt köp

(11 st)
  • USB 3.0
  • 4 portar
  • Drivs via USB

249:-

243797 WD WD Elements Portable 2TB WDBU6Y0020BBK-WESN Hög kapacitet och kompakt designMy Elements erbjuder hög kapacitet i en kompakt enhet, massiva 2 TB i en otroligt liten och populär design. Det gör den till den optimala följeslagaren för alla med massor av filmer, foton, musik och filer som de vill skydda och ta med sig.Ultrasnabba överföringshastigheterNär din My Elements ansluts till en USB 3.0-port kan du komma åt och spara filer blixtsnabbt. Minska överföringstiden med upp till 3 gånger jämfört med USB 2.0. Prestandan kan variera beroende på användarens hårdvara och systemkonfigurationUSB 3.0 och USB 2.0-kompatibilitetMed denna enhet får du kompatibilitet med både USB 2.0 och USB 3.0. Den är redo när du är redo att kliva upp till nästa generation.Förformaterad för PCsDesignad för användning med Windows-baserade datorer. Kan enkelt formateras om för användning med Mac.Miljövänliga förpackningarFörpackad i ett minimerat miljövänlig och återvinningsbar förpackning tillverkad av återvunnet material.Plug-and-play-installationAnslut bara strömmen och enheten med en USB-kabel för att omedelbart lägga till mer lagringsutrymme till din dator. Portabel extern hårddisk 4,8 6 849 SEK 849 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. Portabel extern hårddisk