Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Portabel hårddisk på 4 TB

WD Elements Portable 4TB

  Art.nr: 1004317
 • 4 TB lagring
 • USB 3.0
 • Två års garanti
 • Enkel installation

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

My Elements erbjuder hög kapacitet i en kompakt enhet, massiva 4 TB i en otroligt liten och populär design. Det gör den till den optimala följeslagaren för alla med massor av filmer, foton, musik och filer som de vill skydda och ta med sig.

Ultrasnabba överföringshastigheter

När din My Elements ansluts till en USB 3.0-port kan du komma åt och spara filer blixtsnabbt. Minska överföringstiden med upp till 3 gånger jämfört med USB 2.0. Prestandan kan variera beroende på användarens hårdvara och systemkonfiguration

Plug-and-play-installation

Både strömkabel och USB 3.0-kabel medföljer i paketet och ingen installation krävs så det bara är att plugga in i datorns USB-uttag för att komma igång och flytta över dina filer till hårddisken.

USB 3.0 och USB 2.0-kompatibilitet

Med denna enhet får du kompatibilitet med både USB 2.0 och USB 3.0. Den är redo när du är redo att kliva upp till nästa generation.

Förformaterad för PCs

Designad för användning med Windows-baserade datorer. Kan enkelt formateras om för användning med Mac.

Komplettera ditt köp

(11 st)
 • USB 3.0
 • 4 portar
 • Drivs via USB

249:-

1004317 WD WD Elements Portable 4TB WDBU6Y0040BBK-WESN My Elements erbjuder hög kapacitet i en kompakt enhet, massiva 4 TB i en otroligt liten och populär design. Det gör den till den optimala följeslagaren för alla med massor av filmer, foton, musik och filer som de vill skydda och ta med sig. Ultrasnabba överföringshastigheter När din My Elements ansluts till en USB 3.0-port kan du komma åt och spara filer blixtsnabbt. Minska överföringstiden med upp till 3 gånger jämfört med USB 2.0. Prestandan kan variera beroende på användarens hårdvara och systemkonfiguration Plug-and-play-installation Både strömkabel och USB 3.0-kabel medföljer i paketet och ingen installation krävs så det bara är att plugga in i datorns USB-uttag för att komma igång och flytta över dina filer till hårddisken. USB 3.0 och USB 2.0-kompatibilitet Med denna enhet får du kompatibilitet med både USB 2.0 och USB 3.0. Den är redo när du är redo att kliva upp till nästa generation. Förformaterad för PCs Designad för användning med Windows-baserade datorer. Kan enkelt formateras om för användning med Mac. Portabel extern hårddisk 4,9 30 1290 SEK 1290 NewCondition PreOrder
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Lagring
 4. Portabel extern hårddisk