Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2,5" portabel hårddisk på 2 TB

WD My Passport 2TB Black

  Art.nr: 1004309
 • 2 TB lagring
 • Liten och smidig design
 • USB 3.0
 • Enkel säkerhetskopiering
 • 256-bitars kryptering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

WD My Passport 2 TB 2,5" är en liten extern hårddisk med design som ger dig snabba hastigheter i en smart konstruktion. Hårddisken är extra smidig för dig som använder den i ditt arbete och för dig som reser mycket. My Passport erbjuder flexibla alternativ för säkerhetskopiering samt hårdvarubaserad 256-bitars kryptering.

Backup

WD Backup är ett kraftigt säkerhetskopieringsprogram. Det är lättare än någonsin att använda och kräver minimalt med systemresurser. Sätt upp ett schema för säkerhetskopiering för att automatiskt säkra dina filer.

USB 3.0

My Passport är USB 3.0-kompatibel vilket innebär 5 Gb/s överföringshastighet, det är 3 gånger snabbare än USB 2.0. Du behöver inte ha nätsladd till din My Passport utan hårddisken får även ström via USB-kabeln - allt för en så enkel användning som möjligt.

Windows-kompatibel

Din nya hårddisk fungerar direkt ur lådan med Windows 7, 8 och 10. My Passport kan också omformateras för att fungera med Mac OS X.

Komplettera ditt köp

(11 st)
 • USB 3.0
 • 4 portar
 • Drivs via USB

249:-

1004309 WD WD My Passport 2TB Black WDBS4B0020BBK-WESN WD My Passport 2 TB 2,5" är en liten extern hårddisk med design som ger dig snabba hastigheter i en smart konstruktion. Hårddisken är extra smidig för dig som använder den i ditt arbete och för dig som reser mycket. My Passport erbjuder flexibla alternativ för säkerhetskopiering samt hårdvarubaserad 256-bitars kryptering. Backup WD Backup är ett kraftigt säkerhetskopieringsprogram. Det är lättare än någonsin att använda och kräver minimalt med systemresurser. Sätt upp ett schema för säkerhetskopiering för att automatiskt säkra dina filer. USB 3.0 My Passport är USB 3.0-kompatibel vilket innebär 5 Gb/s överföringshastighet, det är 3 gånger snabbare än USB 2.0. Du behöver inte ha nätsladd till din My Passport utan hårddisken får även ström via USB-kabeln - allt för en så enkel användning som möjligt. Windows-kompatibel Din nya hårddisk fungerar direkt ur lådan med Windows 7, 8 och 10. My Passport kan också omformateras för att fungera med Mac OS X. Portabel extern hårddisk 889 SEK 889 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Lagring
 4. Portabel extern hårddisk