Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

32 GB USB-minne med USB 3.0

Intenso Speed Line 32 GB

  Art.nr: 1007989
  • 32 GB
  • USB 3.0
  • Läshastighet upp till 70 MB/s
  • Skyddande lock över kontakten
  • Nyckelringsfäste

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Intenso Speed Line 32 GB är ett kompakt USB-minne för säker lagring av dina dokument, bilder, filmer och musik. Med USB 3.0-standard får du en snabb överföringshastighet med upp till 70 MB/s och med 32 GB lagringskapacitet får du gott om plats för att kunna flytta och förvara dina personliga filer. USB-minnet har dimensionerna 65 x 9 x 19 mm och har ett skyddslock som skyddar USB-kontakten.

Ha den i nyckelknippan

Den lilla storleken gör att USB-minnet är lätt att ha med sig i plånboken eller i fickan, för att enkelt dela med sig eller ta del av andras filer. Tack vare nyckelringsfästet kan du sätta ett litet snöre eller en nyckelring direkt i USB-minnet och ha den i din nyckelknippa.

32 GB USB-minne med USB 3.0
1007989 Intenso Intenso Speed Line 32 GB 3533480 Intenso Speed Line 32 GB är ett kompakt USB-minne för säker lagring av dina dokument, bilder, filmer och musik. Med USB 3.0-standard får du en snabb överföringshastighet med upp till 70 MB/s och med 32 GB lagringskapacitet får du gott om plats för att kunna flytta och förvara dina personliga filer. USB-minnet har dimensionerna 65 x 9 x 19 mm och har ett skyddslock som skyddar USB-kontakten. Ha den i nyckelknippan Den lilla storleken gör att USB-minnet är lätt att ha med sig i plånboken eller i fickan, för att enkelt dela med sig eller ta del av andras filer. Tack vare nyckelringsfästet kan du sätta ett litet snöre eller en nyckelring direkt i USB-minnet och ha den i din nyckelknippa. USB-minne 129 SEK 129 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. USB-minne