Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

16 GB USB 3.0-minne i smidig design

Kingston DataTraveler G4 16GB USB 3.0

  Art.nr: 1012335
  • Litet och kompakt
  • USB 3.0
  • Kapacitet på 16GB
  • 5 års garanti och gratis support

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kingston DataTraveler G4 är ett USB-minne med USB 3.0 för snabb och enkel överföring av musik, video och andra filer som du vill lagra. Dess praktiska formgivning och designriktiga färger gör den perfekt för vardagsanvändningen både på jobbet, hemma och i skolan eller var du nu behöver ta med dina filer till.

Tack vare bakåtkompatibilitet till USB 2.0 betyder att användaren inte behöver tänka på vilken version av USB hen har i sin enhet. Med 5 års garanti kan du känna dig säker på att Kingston DataTraveler kommer vara en följeslagare under många, många år.

1012335 Kingston Kingston DataTraveler G4 16GB USB 3.0 DTIG4/16GB Kingston DataTraveler G4 är ett USB-minne med USB 3.0 för snabb och enkel överföring av musik, video och andra filer som du vill lagra. Dess praktiska formgivning och designriktiga färger gör den perfekt för vardagsanvändningen både på jobbet, hemma och i skolan eller var du nu behöver ta med dina filer till. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Tack vare bakåtkompatibilitet till USB 2.0 betyder att användaren inte behöver tänka på vilken version av USB hen har i sin enhet. Med 5 års garanti kan du känna dig säker på att Kingston DataTraveler kommer vara en följeslagare under många, många år. USB-minne 3 2 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. USB-minne