Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

64 GB USB-minne med USB 3.1

SanDisk Extreme GO USB 3.1 64GB

  Art.nr: 242830
  • 64 GB
  • USB 3.1 Typ A
  • Skrivhastighet upp till 150 MB/s
  • Läshastighet upp till 200 MB/s
  • Lösenordsskydd

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

För snabbt över dina filer, flytta dem mellan enheter och skydda dem från obehöriga med USB-minnet som har nästan allt. SanDisk Extreme GO USB 3.1 har senaste USB-standarden med höga överföringshastigheter, indragbar kontakt och lösenordsskydd som håller dina filer privata. 64 GB lagringsutrymme ger plats till mängder av bilder, filmer och dokument.

Snabb överföring med USB 3.1

USB 3.0 hann bara landa innan en ännu nyare standard för USB-hastigheter intog marknaden, som ger ännu snabbare överföringshastigheter - USB 3.1. SanDisk Extreme GO har en läshastighet på upp till 200 MB/s och skrivhastighet runt hela 150 MB/s. Det innebär snabbare överföringar och kortare väntetider för dig. Exempelvis kan du föra över en fullängdsfilm i 4K på mindre än 40 sekunder, eller 1000 bilder under en minut!
Självklart är USB-minnet bakåtkompatibelt med alla USB 2.0- och 3.0-anslutningar.

SanDisk Extreme GO USB 3.1 64 GB USB-minne

Indragbar kontakt

Inget lock som kan tappas bort och försvinna, utan likt en brytbladskniv drar du kontakten framåt vid användning och sedan bakåt igen för att skydda den vid transport och förvaring.

SanDisk Extreme GO USB 3.1 64 GB USB-minne

Lösenordsskydd

Har du filer du är extra rädd om som du inte vill andra ska komma åt kan du skapa en egen mapp och lägga på ett lösenordsskydd på den. Allt du lägger i mappen skyddas från obehöriga. SanDisk Extreme GO inkluderar SanDisk SecureAccess programvara (nedladdning krävs) som skyddar dina privata filer i med 128-bitars AES-kryptering.

SanDisk Extreme GO USB 3.1 64 GB USB-minne

Återställ raderade filer

Råkade du radera några bilder av misstag? SanDisk Extreme GO kommer med nedladdningslänk för RescuePRO Deluxe som är en återställningsprogramvara för att hjälpa dig återfå raderade filer.

242830 SanDisk SanDisk Extreme GO USB 3.1 64GB SDCZ800-064G-G46 För snabbt över dina filer, flytta dem mellan enheter och skydda dem från obehöriga med USB-minnet som har nästan allt. SanDisk Extreme GO USB 3.1 har senaste USB-standarden med höga överföringshastigheter, indragbar kontakt och lösenordsskydd som håller dina filer privata. 64 GB lagringsutrymme ger plats till mängder av bilder, filmer och dokument. Snabb överföring med USB 3.1 USB 3.0 hann bara landa innan en ännu nyare standard för USB-hastigheter intog marknaden, som ger ännu snabbare överföringshastigheter - USB 3.1. SanDisk Extreme GO har en läshastighet på upp till 200 MB/s och skrivhastighet runt hela 150 MB/s. Det innebär snabbare överföringar och kortare väntetider för dig. Exempelvis kan du föra över en fullängdsfilm i 4K på mindre än 40 sekunder, eller 1000 bilder under en minut!Självklart är USB-minnet bakåtkompatibelt med alla USB 2.0- och 3.0-anslutningar. Indragbar kontakt Inget lock som kan tappas bort och försvinna, utan likt en brytbladskniv drar du kontakten framåt vid användning och sedan bakåt igen för att skydda den vid transport och förvaring. Lösenordsskydd Har du filer du är extra rädd om som du inte vill andra ska komma åt kan du skapa en egen mapp och lägga på ett lösenordsskydd på den. Allt du lägger i mappen skyddas från obehöriga. SanDisk Extreme GO inkluderar SanDisk SecureAccess programvara (nedladdning krävs) som skyddar dina privata filer i med 128-bitars AES-kryptering. Återställ raderade filer Råkade du radera några bilder av misstag? SanDisk Extreme GO kommer med nedladdningslänk för RescuePRO Deluxe som är en återställningsprogramvara för att hjälpa dig återfå raderade filer. USB-minne 4,2 6 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. USB-minne