Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

64 GB USB-minne med Typ C-kontakt

SanDisk Ultra 64GB USB 3.1 Type-C

  Art.nr: 1006330
  • Minnesmängd 64 GB
  • USB 3.1 Typ C
  • Läshastighet upp till 150 MB/s
  • Frigör utrymme på mobilen
  • Kostnadsfri mobilapp

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SanDisk Ultra USB Type-C Flash Drive är ett USB-minne med 64 GB lagringskapacitet som försetts med USB-C och är kan användas till både laptops, surfplattor och mobila enheter med kompatibelt USB-uttag. Perfekt för att frigöra minne på mobiltelefonen och sedan föra över dina bilder och filmer till datorn.

Vändbar kontakt

Hur kommer det sig att det alltid är på tredje försöket man får in en vanlig USB-kontakt i porten? Hur man än vänder och vrider så passar den aldrig på första försöket. Allt det där tillhör det förflutna med standarden Typ C. Den nya USB-kontakten passar åt båda hållen, så du kommer alltid pricka rätt på första försöket! USB 3.1 Typ C är en något mindre anslutning än den traditionella Typ A-anslutningen och stöds av Windows, Google och Mac.

USB 3.1

USB 3.0 hann bara landa innan en ännu nyare standard för USB-hastigheter intog marknaden, som ger ännu snabbare överföringshastigheter. SanDisk Ultra USB Type-C har en läshastighet på upp till 150 MB/s så väntetiderna blir allt kortare.

Sandisk Memory Zone-app

Få tillgång till, sortera, dela och säkerhetskopiera dina filer från telefonens minne och samla dem på ett ställe. SanDisk Memory Zone-appen hjälper dig hålla ordning på dina bilder på din Android-enhet. För automatiskt över bilder till USB-minnet för att frigöra lagringsplats på telefonen för att kunna ta nya bilder och filmerAppen finns i Google Play™ och är kostnadsfri.

1006330 1006330 SanDisk SanDisk Ultra 64GB USB 3.1 Type-C SDCZ450-064G-G46 SanDisk Ultra USB Type-C Flash Drive är ett USB-minne med 64 GB lagringskapacitet som försetts med USB-C och är kan användas till både laptops, surfplattor och mobila enheter med kompatibelt USB-uttag. Perfekt för att frigöra minne på mobiltelefonen och sedan föra över dina bilder och filmer till datorn. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vändbar kontakt Hur kommer det sig att det alltid är på tredje försöket man får in en vanlig USB-kontakt i porten? Hur man än vänder och vrider så passar den aldrig på första försöket. Allt det där tillhör det förflutna med standarden Typ C. Den nya USB-kontakten passar åt båda hållen, så du kommer alltid pricka rätt på första försöket! USB 3.1 Typ C är en något mindre anslutning än den traditionella Typ A-anslutningen och stöds av Windows, Google och Mac. USB 3.1 USB 3.0 hann bara landa innan en ännu nyare standard för USB-hastigheter intog marknaden, som ger ännu snabbare överföringshastigheter. SanDisk Ultra USB Type-C har en läshastighet på upp till 150 MB/s så väntetiderna blir allt kortare. Sandisk Memory Zone-app Få tillgång till, sortera, dela och säkerhetskopiera dina filer från telefonens minne och samla dem på ett ställe. SanDisk Memory Zone-appen hjälper dig hålla ordning på dina bilder på din Android-enhet. För automatiskt över bilder till USB-minnet för att frigöra lagringsplats på telefonen för att kunna ta nya bilder och filmerAppen finns i Google Play™ och är kostnadsfri. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> USB-minne 5 1 219 SEK 219 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. USB-minne