Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

32 GB USB 3.1-minne med lösenordsskydd

SanDisk Ultra Fit 32GB USB 3.1

  Art.nr: 1002879
  • 32 GB
  • USB 3.1 (gen 1)
  • Läshastighet upp till 130 MB/s
  • 19 mm långt
  • Bakåtkompatibel med USB 2.0 och 3.0

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SanDisk Ultra Fit USB 3.1 är ett otroligt litet USB-minne där du kan spara, flytta och lagra digitala filer. USB 3.1-standarden ger högre överföringshastigheter och låter dig flytta en långfilm upp till femton gånger snabbare än med ett standard USB 2.0-minne. SanDisk Ultra Fit skyddar dina filer med lösenord och är självklart bakåtkompatibelt.

Minimal utformning

SanDisk Ultra Fit har en otroligt kompakt och liten utformning, endast 19 mm långt. Det gör det perfekt att plugga in i bärbara datorer utan att de sticker ut och fastnar eller liknande. Det är till och med så litet att det lätt kan sitta kvar i datorn även när du tar den med dig eller stoppar i en väska.
USB 3.1 ger snabbare överföringen i kompatibla portar, med en läshastighet på upp till 130 MB/s.
SanDisk Ultra Fit USB 3.1 kan självklart användas även i USB-portar med USB 3.0 och 2.0.

Lösenordsskydd

Säkra innehållet på din SanDisk Ultra Fit med programvaran SanDisk SecureAccess. Det låter dig snabbt och enkelt lagra och skydda känsliga filer på SanDisk USB-minnen och skyddar åtkomsten till filerna med ett personligt lösenord. Dina filer är dessutom automatiskt krypterade, så även om du delar ditt USB-minne, tappar bort det eller om det blir stulet så är dina filer säkra. 
Ladda ned programvaran här.

1002879 SanDisk SanDisk Ultra Fit 32GB USB 3.1 SDCZ430-032G-G46 SanDisk Ultra Fit USB 3.1 är ett otroligt litet USB-minne där du kan spara, flytta och lagra digitala filer. USB 3.1-standarden ger högre överföringshastigheter och låter dig flytta en långfilm upp till femton gånger snabbare än med ett standard USB 2.0-minne. SanDisk Ultra Fit skyddar dina filer med lösenord och är självklart bakåtkompatibelt. Minimal utformning SanDisk Ultra Fit har en otroligt kompakt och liten utformning, endast 19 mm långt. Det gör det perfekt att plugga in i bärbara datorer utan att de sticker ut och fastnar eller liknande. Det är till och med så litet att det lätt kan sitta kvar i datorn även när du tar den med dig eller stoppar i en väska.USB 3.1 ger snabbare överföringen i kompatibla portar, med en läshastighet på upp till 130 MB/s.SanDisk Ultra Fit USB 3.1 kan självklart användas även i USB-portar med USB 3.0 och 2.0. Lösenordsskydd Säkra innehållet på din SanDisk Ultra Fit med programvaran SanDisk SecureAccess. Det låter dig snabbt och enkelt lagra och skydda känsliga filer på SanDisk USB-minnen och skyddar åtkomsten till filerna med ett personligt lösenord. Dina filer är dessutom automatiskt krypterade, så även om du delar ditt USB-minne, tappar bort det eller om det blir stulet så är dina filer säkra. Ladda ned programvaran här. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> USB-minne 5 6 179 SEK 179 NewCondition PreOrder
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring
  4. USB-minne