Stilren extern hårddisk på 4 TB med smart programvara

WD My PassportUltra 4TB

  Art.nr: 1007579
  • 4 TB lagring
  • 256-bitars kryptering
  • För både PC och Mac
  • USB-C (USB 3.0 kompatibel)
  • Enkel säkerhetskopiering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Utrustad med USB-C erbjuder My Passport Ultra extern hårddisk ett enkelt sätt att utöka din lagringskapacitet med en modern design i metall som kompletterar datorn. Den är Windows 10-optimerad direkt ur lådan för att bara koppla in och börja använda. Med lösenordsskydd och hårdvarukryptering är säkerheten för dina filer optimal. Och med upp till 4 TB lagringsutrymme och en 3 års garanti får du lagringsutrymme för att lita på i många år framöver.

USB-C-redo och USB 3.0 kompatibel

Med den senaste USB-C-tekniken ger My Passport  Ultra, snabb och enkel lagring för din dator, medan den medföljande USB 3.0-adaptern säkerställer att den är kompatibel med äldre datorer.

Innovativ stil och design

Med en design i modern anodiserad metall och texturer är My Passport Ultra en perfekt matchning för din personliga stil och dator. Den är tidlös och tar lite plats.

WD Discovery programvara

Den medföljande WD Discovery programvaran gör det enkelt att säkerhetskopiera dina foton, videoklipp och dokument till hårddisken för att frigöra utrymme på din dator.

För att ha koll på och spara ner ditt uppkopplade liv kan WD Discovery importera ditt innehåll från populära sociala medier och molnlagringstjänster, som Facebook, Dropbox och Google Drive med flera. I WD Discovery kan du ladda ner ett program som heter WD Backup vilket automatiskt kan säkerhetskopiera alla dina filer på ett smart sätt utefter ett schema du själv väljer.

1007579 WD WD My PassportUltra 4TB WDBFTM0040BSL-WESN Utrustad med USB-C erbjuder My Passport Ultra extern hårddisk ett enkelt sätt att utöka din lagringskapacitet med en modern design i metall som kompletterar datorn. Den är Windows 10-optimerad direkt ur lådan för att bara koppla in och börja använda. Med lösenordsskydd och hårdvarukryptering är säkerheten för dina filer optimal. Och med upp till 4 TB lagringsutrymme och en 3 års garanti får du lagringsutrymme för att lita på i många år framöver. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> USB-C-redo och USB 3.0 kompatibel Med den senaste USB-C-tekniken ger My Passport  Ultra, snabb och enkel lagring för din dator, medan den medföljande USB 3.0-adaptern säkerställer att den är kompatibel med äldre datorer. Innovativ stil och design Med en design i modern anodiserad metall och texturer är My Passport Ultra en perfekt matchning för din personliga stil och dator. Den är tidlös och tar lite plats. WD Discovery programvara Den medföljande WD Discovery programvaran gör det enkelt att säkerhetskopiera dina foton, videoklipp och dokument till hårddisken för att frigöra utrymme på din dator. För att ha koll på och spara ner ditt uppkopplade liv kan WD Discovery importera ditt innehåll från populära sociala medier och molnlagringstjänster, som Facebook, Dropbox och Google Drive med flera. I WD Discovery kan du ladda ner ett program som heter WD Backup vilket automatiskt kan säkerhetskopiera alla dina filer på ett smart sätt utefter ett schema du själv väljer. Lagring 1349 SEK 1349 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Lagring