Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvärd mikrofon med skrivbordsfäste

Mission SG Attila

  Art.nr: 1008141
  • Streaming, podcast eller kommunikation
  • Pop-filter och mikrofonskydd
  • Enkel att använda
  • USB-anslutning Plug & Play
  • Kompatibel med PC och Mac
599:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MIssion SG Attila är en mångsidig och prisvärd mikrofon som levereras komplett med både skrivbordsfäste, pop-filter och mikrofonskydd. Mikrofonen som är av typen kondensatormikrofon lämpar sig för både podcast, gaming, sång, kommunikation via discord, skype, teamspeak eller ute på stan för intervjuer. 

Mission SG Attila

Pop-filter

Ett pop-filter minimerar puff-ljud vid inspelning med mikrofonen. Pop-filtret har en justerbar "hals" som enkelt fästs på mikrofonstativet. Det bidrar även till ett klart och tydligt ljud vid kommunikation inom streaming och gaming.

Mikrofonskydd

Att skydda sin mikrofon är en självklarhet. Det ger en längre livslängd då damm, smuts och saliv inte kommer in i mikrofonen. Dessutom fungerar det lite som ett extra puffskydd / pop-filter.

Skrivbordsfäste med arm

Skrivbordsfästet kan fästas på skrivbord eller liknande som har en tjocklek på minst 10 mm och max 52 mm. Fästet har en total räckvidd på 750 mm så du kan njuta av en flexibel användning.