Mikrofon för hög ljudkvalitet i spel och podcasts

Mission SG Galder

  Art.nr: 1008142
 • Två lättillgängliga reglage
 • Rundstrålande eller riktad
 • Frekvensomfång: 30 Hz - 18000 Hz
 • 3,5 mm hörlursutgång
 • Väger endast 450 g

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG Galder är en mångsidig mikrofon som är enkel och smidig att ha med sig. Koppla in mikrofonen i din dator via den medföljande USB-kabeln och börja spela in på nolltid, perfekt om du exempelvis vill starta en podcast eller vill använda den för gaming & streaming. Du kan enkelt växla mellan rundstrålande och riktad upptagning, på mikrofonen finner du dessutom kontroller för volym och och ljudupptagning. Mission SG Galder väger endast 450 g och kommer dessutom med en väska med aluminium legering, så att du kan ta den med dig vart du än är på väg.

Nöjesguiden's julklappstips för gamers

Mission SG Galder hamnade på Nöjesguidens lista för julklappstips för gamers. 

"Söker du en stilig och trevlig bordsmikrofon att använda vid podinspelning, streaming eller spel kan Anderssons Galder vara ett bra alternativ. Mikrofonen har två stadiga reglage för både ljudupptagning och utgående ljud, det går också att välja om den ska ta in ljud riktat eller rundstrålande."

Rundstrålande eller riktad

Mission SG Galder låter dig själv välja mellan rundstrålande eller riktad upptagning (Omnidirection & Cardioid modes). Om du exempelvis använder den för gaming så kan det vara bra att ha den riktad, då det bara är du som pratar. Rundstrålande lämpar sig bättre om du vill att den ska ta upp hela rummet, ungefär som dina öron gör.

Reglage

På Mission SG Galder hittar du två reglage, den övre för hur mycket ljud du vill att mikrofonen ska ta upp samt mute-knapp, och den undre för utgående volym. Reglagen gör att det går snabbt att hitta rätt mix, och tack vare mute-knappen kan du enkelt ta en paus i inspelningen.

Hörlursuttag

Mikrofonen är utrustad med en 3,5 mm hörlursutgång. Det gör det möjligt att lyssna på det du spelar in i realtid, utan fördröjning. Även smidigt om du vill förberedda dig med optimala inställningar före en viktig intervju.

Tekniska specifikationer

 • 2 st 14 mm kondensatorkapslar
 • Sampling: 44,1 kHz / 48 kHz 16-bit
 • Frekvensomfång: 30 Hz - 18000 Hz
 • Vikt: 450 g
 • Kabellängd: 1 m
 • Effekt: 150 mA
 • Kompatibel med Windows och Mac
 • Inspelningslägen: Kardioid & Rundstrålande
1008142 Mission SG Mission SG Galder AU-903 Mission SG Galder är en mångsidig mikrofon som är enkel och smidig att ha med sig. Koppla in mikrofonen i din dator via den medföljande USB-kabeln och börja spela in på nolltid, perfekt om du exempelvis vill starta en podcast eller vill använda den för gaming & streaming. Du kan enkelt växla mellan rundstrålande och riktad upptagning, på mikrofonen finner du dessutom kontroller för volym och och ljudupptagning. Mission SG Galder väger endast 450 g och kommer dessutom med en väska med aluminium legering, så att du kan ta den med dig vart du än är på väg. Nöjesguiden's julklappstips för gamers Mission SG Galder hamnade på Nöjesguidens lista för julklappstips för gamers.  "Söker du en stilig och trevlig bordsmikrofon att använda vid podinspelning, streaming eller spel kan Anderssons Galder vara ett bra alternativ. Mikrofonen har två stadiga reglage för både ljudupptagning och utgående ljud, det går också att välja om den ska ta in ljud riktat eller rundstrålande." Kolla in hela listan här. Rundstrålande eller riktad Mission SG Galder låter dig själv välja mellan rundstrålande eller riktad upptagning (Omnidirection & Cardioid modes). Om du exempelvis använder den för gaming så kan det vara bra att ha den riktad, då det bara är du som pratar. Rundstrålande lämpar sig bättre om du vill att den ska ta upp hela rummet, ungefär som dina öron gör. Reglage På Mission SG Galder hittar du två reglage, den övre för hur mycket ljud du vill att mikrofonen ska ta upp samt mute-knapp, och den undre för utgående volym. Reglagen gör att det går snabbt att hitta rätt mix, och tack vare mute-knappen kan du enkelt ta en paus i inspelningen. Hörlursuttag Mikrofonen är utrustad med en 3,5 mm hörlursutgång. Det gör det möjligt att lyssna på det du spelar in i realtid, utan fördröjning. Även smidigt om du vill förberedda dig med optimala inställningar före en viktig intervju. Tekniska specifikationer 2 st 14 mm kondensatorkapslarSampling: 44,1 kHz / 48 kHz 16-bitFrekvensomfång: 30 Hz - 18000 HzVikt: 450 gKabellängd: 1 mEffekt: 150 mAKompatibel med Windows och MacInspelningslägen: Kardioid & Rundstrålande Mikrofoner 4 1 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Mikrofoner