Utmärkt studiomikrofon med USB-port

Røde NT-USB Studiomikrofon

  Art.nr: 217335
 • Sång, instrument eller tal
 • Mycket bra ljudkvalitet
 • Kompatibel med Windows, iOS & MacOS
 • Två reglage
 • Användarvänlig och enkel

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Röde NT-USB är en studiomikrofon som är idealisk när det kommer till allt från att spela in sång, instrument eller tal i form av podcasts eller berättarröst. Alla typer av ljud kommer återges med mycket bra ljudkvalitet. Mikrofonfäste, tripod-ställ, fodral och USB-kabel (6 meter) medföljer till din Röde NT-USB. Helt enkelt en mycket användarvänlig mikrofon med bra ljudkvalitet.

Kompatibel

Mikrofonen är helt kompatibel med alla vanliga inspelnings-applikationer på både Windows, iOS och Mac OS-baserade datorer samt Apple iPad med hjälp RØDE Rec, Garage, eller någon annan inspelnings-app som tar emot externa mikrofoner. Användningen på Apple iPad kräver en lämplig USB-adapter.

Reglage

På mikrofonen finns även ett praktiskt hörlursuttag (3.5 mm), som låter dig reglera inkommande ljud i realtid. Det finns även två reglage, ett för ljudvolym och ett som reglerar mixgraden mellan dator-/iPad-ljud och mikrofoninput.

Pop-filter

Ett premium pop-filter medföljer och är designat för att monteras direkt på mikrofonen, med optimerat avstånd till mikrofonkapseln för att minimera puffar (vilket innebär att uttalsljud såsom hårda B, T och P inte ger några pop-ljud i inspelningen).

Dessutom får du med ett stativ med 3/8"-gänga, bordsstativet gör att NT-USB sitter på en bekväm höjd när den är på ett bord. Samt en påse för förvaring av mikrofonen när den inte används.

Titta även på

(6 st)
 • 20Hz - 20kHz
 • Till smartphones, kameror m.m.
 • Liten och diskret

599:-

Titta även på

(6 st)
 • 20Hz - 20kHz
 • Till smartphones, kameror m.m.
 • Liten och diskret

599:-

217335 Røde Røde NT-USB Studiomikrofon 230059 Röde NT-USB är en studiomikrofon som är idealisk när det kommer till allt från att spela in sång, instrument eller tal i form av podcasts eller berättarröst. Alla typer av ljud kommer återges med mycket bra ljudkvalitet. Mikrofonfäste, tripod-ställ, fodral och USB-kabel (6 meter) medföljer till din Röde NT-USB. Helt enkelt en mycket användarvänlig mikrofon med bra ljudkvalitet. Kompatibel Mikrofonen är helt kompatibel med alla vanliga inspelnings-applikationer på både Windows, iOS och Mac OS-baserade datorer samt Apple iPad med hjälp RØDE Rec, Garage, eller någon annan inspelnings-app som tar emot externa mikrofoner. Användningen på Apple iPad kräver en lämplig USB-adapter. Reglage På mikrofonen finns även ett praktiskt hörlursuttag (3.5 mm), som låter dig reglera inkommande ljud i realtid. Det finns även två reglage, ett för ljudvolym och ett som reglerar mixgraden mellan dator-/iPad-ljud och mikrofoninput. Pop-filter Ett premium pop-filter medföljer och är designat för att monteras direkt på mikrofonen, med optimerat avstånd till mikrofonkapseln för att minimera puffar (vilket innebär att uttalsljud såsom hårda B, T och P inte ger några pop-ljud i inspelningen).Dessutom får du med ett stativ med 3/8"-gänga, bordsstativet gör att NT-USB sitter på en bekväm höjd när den är på ett bord. Samt en påse för förvaring av mikrofonen när den inte används. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Mikrofoner 4,4 20 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Mikrofoner