Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Utmärkt studiomikrofon med USB-port

Røde NT-USB Studiomikrofon

  Art.nr: 217335
 • Sång, instrument eller tal
 • Mycket bra ljudkvalitet
 • Kompatibel med Windows, iOS & MacOS
 • Två reglage
 • Användarvänlig och enkel

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Röde NT-USB är en studiomikrofon som är idealisk när det kommer till allt från att spela in sång, instrument eller tal i form av podcasts eller berättarröst. Alla typer av ljud kommer återges med mycket bra ljudkvalitet. Mikrofonfäste, tripod-ställ, fodral och USB-kabel (6 meter) medföljer till din Röde NT-USB. Helt enkelt en mycket användarvänlig mikrofon med bra ljudkvalitet.

Kompatibel

Mikrofonen är helt kompatibel med alla vanliga inspelnings-applikationer på både Windows, iOS och Mac OS-baserade datorer samt Apple iPad med hjälp RØDE Rec, Garage, eller någon annan inspelnings-app som tar emot externa mikrofoner. Användningen på Apple iPad kräver en lämplig USB-adapter.

Reglage

På mikrofonen finns även ett praktiskt hörlursuttag (3.5 mm), som låter dig reglera inkommande ljud i realtid. Det finns även två reglage, ett för ljudvolym och ett som reglerar mixgraden mellan dator-/iPad-ljud och mikrofoninput.

Pop-filter

Ett premium pop-filter medföljer och är designat för att monteras direkt på mikrofonen, med optimerat avstånd till mikrofonkapseln för att minimera puffar (vilket innebär att uttalsljud såsom hårda B, T och P inte ger några pop-ljud i inspelningen).

Dessutom får du med ett stativ med 3/8"-gänga, bordsstativet gör att NT-USB sitter på en bekväm höjd när den är på ett bord. Samt en påse för förvaring av mikrofonen när den inte används.

Titta även på

(5 st)
 • 20Hz - 20kHz
 • Till smartphones, kameror m.m.
 • Liten och diskret

589:-

Titta även på

(5 st)
 • 20Hz - 20kHz
 • Till smartphones, kameror m.m.
 • Liten och diskret

589:-

217335 Røde Røde NT-USB Studiomikrofon 230059 Röde NT-USB är en studiomikrofon som är idealisk när det kommer till allt från att spela in sång, instrument eller tal i form av podcasts eller berättarröst. Alla typer av ljud kommer återges med mycket bra ljudkvalitet. Mikrofonfäste, tripod-ställ, fodral och USB-kabel (6 meter) medföljer till din Röde NT-USB. Helt enkelt en mycket användarvänlig mikrofon med bra ljudkvalitet. Kompatibel Mikrofonen är helt kompatibel med alla vanliga inspelnings-applikationer på både Windows, iOS och Mac OS-baserade datorer samt Apple iPad med hjälp RØDE Rec, Garage, eller någon annan inspelnings-app som tar emot externa mikrofoner. Användningen på Apple iPad kräver en lämplig USB-adapter. Reglage På mikrofonen finns även ett praktiskt hörlursuttag (3.5 mm), som låter dig reglera inkommande ljud i realtid. Det finns även två reglage, ett för ljudvolym och ett som reglerar mixgraden mellan dator-/iPad-ljud och mikrofoninput. Pop-filter Ett premium pop-filter medföljer och är designat för att monteras direkt på mikrofonen, med optimerat avstånd till mikrofonkapseln för att minimera puffar (vilket innebär att uttalsljud såsom hårda B, T och P inte ger några pop-ljud i inspelningen).Dessutom får du med ett stativ med 3/8"-gänga, bordsstativet gör att NT-USB sitter på en bekväm höjd när den är på ett bord. Samt en påse för förvaring av mikrofonen när den inte används. Mikrofoner 4,7 20 1499 SEK 1499 NewCondition PreOrder
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Mikrofoner