3 m USB-C laptopladdare med trådlös Qi-laddning

UNISYNK USB-C Laptop charger with Q1 75W

  Art.nr: 1012190
  • 75 W USB-C
  • 10 W trådlös Qi-laddning
  • Kabeluppsamlare
  • Kabellängd: 3 m

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Nu kan du ta del av en ny typ av laddare för din laptop, med USB-C och 10 W trådlös Qi-laddning kan du snabbt ladda både din telefon och din laptop. Nu behöver du inte längre tänka på att ta med en smartphoneladdare och en datorladdare på semestern eller affärsresan, nu har du båda två i ett. Den trådlösa laddningen kräver att enheten du laddar är Qi-kompatibel.

Dess smarta design med en kabeluppsamlare gör att du får precis rätt längd, och har du rullat ut den helt så har kabeln har en maxlängd på 3 m. Detta bidrar även ytterligare till dess portabilitet då den enkelt går ner i datorväskan och du slipper trassel.

1012190 UNISYNK UNISYNK USB-C Laptop charger with Q1 75W 10306 Nu kan du ta del av en ny typ av laddare för din laptop, med USB-C och 10 W trådlös Qi-laddning kan du snabbt ladda både din telefon och din laptop. Nu behöver du inte längre tänka på att ta med en smartphoneladdare och en datorladdare på semestern eller affärsresan, nu har du båda två i ett. Den trådlösa laddningen kräver att enheten du laddar är Qi-kompatibel. Dess smarta design med en kabeluppsamlare gör att du får precis rätt längd, och har du rullat ut den helt så har kabeln har en maxlängd på 3 m. Detta bidrar även ytterligare till dess portabilitet då den enkelt går ner i datorväskan och du slipper trassel. Strömadapter dator 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Strömadapter dator