Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Skönt bakgrundsbelyst tangentbord

Andersson KDW 2.0 är ett skönt och snyggt designat tangentbord. Koppla in det enkelt via USB-porten på din dator och du är redo att börja använda tangentbordet. Tangentbordet har bakgrundsbelysning och fungerar att användas i alla miljöer. Med 12 st smarta multimedia-knappar styr du din media effektivt via olika kombinationer.

Gör ditt tangentbord personligt

Tangentbordet kommer med flera färger och du väljer själv enkelt vilken du önskar.
Färger som går att välja mellan är blå, grön, röd, cyan, gul och lila. För ännu häftigare effekt så är KWD 2.0 utrustad med ett andningsmönster som går igenom alla färgerna. 

Titta även på

(11 st)
  • Röda Outemu-brytare
  • Bakgrundsbelysta tangenter
  • Anti-Ghosting

499:-

Titta även på

(11 st)
  • Röda Outemu-brytare
  • Bakgrundsbelysta tangenter
  • Anti-Ghosting

499:-

Andersson Andersson KDW 2.0 SK-617EL Skönt bakgrundsbelyst tangentbordAndersson KDW 2.0 är ett skönt och snyggt designat tangentbord. Koppla in det enkelt via USB-porten på din dator och du är redo att börja använda tangentbordet. Tangentbordet har bakgrundsbelysning och fungerar att användas i alla miljöer. Med 12 st smarta multimedia-knappar styr du din media effektivt via olika kombinationer. Gör ditt tangentbord personligt Tangentbordet kommer med flera färger och du väljer själv enkelt vilken du önskar.Färger som går att välja mellan är blå, grön, röd, cyan, gul och lila. För ännu häftigare effekt så är KWD 2.0 utrustad med ett andningsmönster som går igenom alla färgerna.  Kabelanslutet tangentbord 4,8 4 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord
  4. Kabelanslutet tangentbord