Tangentbord och penna till Microsoft Surface Pro X

Microsoft Surface Pro X Signature Keyboard with Slim Pen Bundle

  Art.nr: 1012506
  • Förvandlar Surface Pro X till en laptop
  • Tangentbord med pekplatta
  • Förvara och ladda pennan i tangentbordet
  • Slimmad design
  • Microsoft originaltillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Transformera din Surface Pro X till en fullfjädrad laptop med Signature Keyboard and Slim Pen Bundle. Det slimmade tangentbordet klickas enkelt ihop med Surface Pro X och förbättrar direkt dina förutsättningar att uppnå hög produktivitet. Med svensk layout och integrerad pekplatta kommer det att kännas precis som att du skriver på en laptop, och den praktiska pennan kan både förvaras och laddas i tangentbordet för att alltid vara tillgänglig och förberedd till när du behöver den. Ta med din proffsiga arbetsstation överallt och upplev den höga kvalitet ett originaltillbehör från Microsoft har att erbjuda.

Pennan som alltid är redo

Slim Pen är en smart penna du kan använda likväl för navigering som till att rita eller skriva på skärmen. När pennan inte används kan den med fördel förvaras på den dedikerade platsen på tangentbordet. Och inte nog med det, där laddas den dessutom samtidigt för att alltid vara redo till nästa session.

Microsoft Slim Pen - Pennan som alltid är redo

En fantastisk skrivupplevelse

Signature Keyboard är både skönt att skriva på och har alla funktioner du kan förvänta dig av ett laptop-tangentbord, till och med en integrerad touch-platta för ännu enklare navigering i gränssnittet. Både penna och tangentbord anpassar sig blixtsnabbt efter vinkeln på Surface Pro X och gör det lika enkelt att jobba vid ett skrivbord som på tåget.

En fantastisk skrivupplevelse med Signature Keyboard

Kompatibilitet

  • Microsoft Surface Pro X
1012506 Microsoft Microsoft Surface Pro X Signature Keyboard with Slim Pen Bundle QSW-00009 Transformera din Surface Pro X till en fullfjädrad laptop med Signature Keyboard and Slim Pen Bundle. Det slimmade tangentbordet klickas enkelt ihop med Surface Pro X och förbättrar direkt dina förutsättningar att uppnå hög produktivitet. Med svensk layout och integrerad pekplatta kommer det att kännas precis som att du skriver på en laptop, och den praktiska pennan kan både förvaras och laddas i tangentbordet för att alltid vara tillgänglig och förberedd till när du behöver den. Ta med din proffsiga arbetsstation överallt och upplev den höga kvalitet ett originaltillbehör från Microsoft har att erbjuda. Pennan som alltid är redo Slim Pen är en smart penna du kan använda likväl för navigering som till att rita eller skriva på skärmen. När pennan inte används kan den med fördel förvaras på den dedikerade platsen på tangentbordet. Och inte nog med det, där laddas den dessutom samtidigt för att alltid vara redo till nästa session. En fantastisk skrivupplevelse Signature Keyboard är både skönt att skriva på och har alla funktioner du kan förvänta dig av ett laptop-tangentbord, till och med en integrerad touch-platta för ännu enklare navigering i gränssnittet. Både penna och tangentbord anpassar sig blixtsnabbt efter vinkeln på Surface Pro X och gör det lika enkelt att jobba vid ett skrivbord som på tåget. Kompatibilitet Microsoft Surface Pro X Tangentbord 3250 SEK 3250 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord