Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson KDS 1.5 Silent är ett slimmat trådlöst tangentbord med ergonomisk, trådlös mus med tysta knappar.

Trådlös slimmat tangentbord

Det platsbesparande tangentbordet drivs med 1 st AA-batteri som medföljer. Tangenterna har skön känsla och är utrustad med funktionsknapp för multimedia-styrning. Med hjälp av den kan du utföra enklare uppgifter såsom sänka och höja volym, byta spår, öppna webbläsare, kalkylator, e-post med mera. Smidigt och enkelt.

Trådlös, ergonomisk mus

Den trådlösa musen är utrustad med optisk sensor med 1000 dpi detaljerad känslighet. Du bläddrar smidigt igenom webbsidor med hjälp av scrollhjulet. Även denna drivs med 1 st AA-batteri som medföljer. Den är ergonomisk och känns därför skön att använda. Det motverkar på sikt arbetsskador såsom värk i arm och hand. 

Intelligent viloläge

Skulle du inte vara vid datorn, så inaktiveras musen automatiskt efter 8 minuter. Det sparar batteri och du aktiverar den enkelt igen genom att scrolla eller klicka.

Titta även på

Trådlöst i sobert vitt

(2 st)
  • Plug & Play
  • Multimediatangenter
  • Mus med tysta knappar

249:-

Titta även på

Trådlöst i sobert vitt

(2 st)
  • Plug & Play
  • Multimediatangenter
  • Mus med tysta knappar

249:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson KDS 1.5 Silent SMK-48350AG Andersson KDS 1.5 Silent är ett slimmat trådlöst tangentbord med ergonomisk, trådlös mus med tysta knappar. Trådlös slimmat tangentbord Det platsbesparande tangentbordet drivs med 1 st AA-batteri som medföljer. Tangenterna har skön känsla och är utrustad med funktionsknapp för multimedia-styrning. Med hjälp av den kan du utföra enklare uppgifter såsom sänka och höja volym, byta spår, öppna webbläsare, kalkylator, e-post med mera. Smidigt och enkelt. Trådlös, ergonomisk mus Den trådlösa musen är utrustad med optisk sensor med 1000 dpi detaljerad känslighet. Du bläddrar smidigt igenom webbsidor med hjälp av scrollhjulet. Även denna drivs med 1 st AA-batteri som medföljer. Den är ergonomisk och känns därför skön att använda. Det motverkar på sikt arbetsskador såsom värk i arm och hand.  Intelligent viloläge Skulle du inte vara vid datorn, så inaktiveras musen automatiskt efter 8 minuter. Det sparar batteri och du aktiverar den enkelt igen genom att scrolla eller klicka. Mus & tangentbordspaket 4,4 10 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord
  4. Mus & tangentbordspaket