Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ergonomiskt, trådlöst tangentbord och mus med tysta knappar

Andersson KDS 3.0 Silent

  Art.nr: 1002052
 • Trådlöst tangentbord med 10 snabbknappar
 • Laddningsbar trådlös mus med tysta knappar
 • Upp till 10 meter räckvidd
 • Nano-mottagare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson KDS 3.0 - Trådlöst, ergonomiskt och smart

Paket med trådlös mus och tangentbord i nordisk layout som är utformat för att du långa arbetspass. 

Snabbknappar

Tangentbordet har utrustats med tio snabbknappar för att snabbt nå vanliga funktioner som mail, play/pause, volym upp/ner, mute och många andra funktioner.

Mindre trassel

Du slipper allt trassel med kablar på skrivbordet och bakom datorn. Koppla bara in den lilla USB-sändaren i datorn och både tangentbord och mus är redo att användas.

Ergonomisk trådlös mus

Den ergonomiska musen med 5 tysta knappar som medföljer har massa smarta lösningar för att du ska trivas med i långa arbetspass. Med två av knapparna på sidan navigerar du fram och tillbaks när du surfar på dina favorithemsidor eller i mappar på datorn.

Du kan även ladda din mus när batteriet börjar ta slut med medföljande laddningskabel.

DPI-switch

Med hjälp av en DPI-switch kan du växla mellan 800, 1000 och 1200 DPI. Dom olika antalen DPI representerar känsligheten av muspekaren. 

Standby och vakna upp läget

När musen inte registrerat några klick eller scrollningar på 8 sekunder försätts den i viloläge. Detta för att spara energi så att dina batterier håller längre. För att börja använda den igen behöver du bara scrolla eller klicka.

Kompatibelt med både Mac och Windows

OBS: Tangentbordet utav två AAA batterier (medföljer batterier).

Titta även på

(38 st)
 • Tangentbord med 8 snabbknappar
 • Ergonomisk mus
 • Bekvämt headset med mikrofon

399:-

Titta även på

(38 st)
 • Tangentbord med 8 snabbknappar
 • Ergonomisk mus
 • Bekvämt headset med mikrofon

399:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1002052 Andersson Andersson KDS 3.0 Silent SMK-99608AG Andersson KDS 3.0 - Trådlöst, ergonomiskt och smartPaket med trådlös mus och tangentbord i nordisk layout som är utformat för att du långa arbetspass.  Snabbknappar Tangentbordet har utrustats med tio snabbknappar för att snabbt nå vanliga funktioner som mail, play/pause, volym upp/ner, mute och många andra funktioner. Mindre trassel Du slipper allt trassel med kablar på skrivbordet och bakom datorn. Koppla bara in den lilla USB-sändaren i datorn och både tangentbord och mus är redo att användas. Ergonomisk trådlös mus Den ergonomiska musen med 5 tysta knappar som medföljer har massa smarta lösningar för att du ska trivas med i långa arbetspass. Med två av knapparna på sidan navigerar du fram och tillbaks när du surfar på dina favorithemsidor eller i mappar på datorn.Du kan även ladda din mus när batteriet börjar ta slut med medföljande laddningskabel. DPI-switch Med hjälp av en DPI-switch kan du växla mellan 800, 1000 och 1200 DPI. Dom olika antalen DPI representerar känsligheten av muspekaren.  Standby och vakna upp läget När musen inte registrerat några klick eller scrollningar på 8 sekunder försätts den i viloläge. Detta för att spara energi så att dina batterier håller längre. För att börja använda den igen behöver du bara scrolla eller klicka. Kompatibelt med både Mac och Windows OBS: Tangentbordet utav två AAA batterier (medföljer batterier). Mus & tangentbordspaket 3 4 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Tangentbord
 4. Mus & tangentbordspaket