Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös mus- och tangentbordskombo för effektivt arbete

Logitech MK540 ADVANCED Combo Wireless Keyboard and Mouse Combo (Nordic)

  Art.nr: 1007307
  • Passar vänster- och högerhänta
  • Spillsäkert
  • Lång batteritid
  • Ergonomiskt utformat

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bilderna är generiska och visar inte en nordisk layout. Dock är det som levereras sjävfallet nordiskt med ÅÄÖ.

Logitech® Wireless Combo MK540 ger dig bekvämlighet och kontroll direkt vare sig du har en stationär eller bärbar dator. Det eleganta, normalstora tangentbordet ger dig det utrymme du behöver för att skriva bekvämt, medan fingrarna glider över de härliga Logitech-tangenterna.

Spillsäkert med lång batteritid

Tangentbordets batteritid räcker i upp till hela 36 månader (2 AA-batterier) och musens batteri i upp till 18 månader (1 AA-batteri). Dessutom varnar både musen och tangentbordet för låg batterinivå så att du i god tid hinner byta batterier.

Om du råkar spilla vatten, kaffe eller annan vätska i tangentbordet behöver du inte oroa dig. Tangentbordet är spillsäkert för upp till 60 ml vätska och avskavningssäkra tangenter ser till att texten på dem inte bleknar i första taget.

MK540 är en välbekant kombination av trådlös mus och tangentbord. Det är byggt för precision och bekvämlighet för pålitlighet. Tangetbordet har tangenter som känns igen när det gäller form och storlek och den rundade musen har designats för att passa bekvämt i både höger och vänster hand. 

Enkel anslutning

Musen och tangentbordet ansluts trådlöst till din dator via den smart Logitech Unifying vilket är en liten USB-mottagare som kopplas in i datorns USB-uttag. Detta ger en pålitlig, krypterad anslutning med en räckvidd på upp till 10 meter.

Bekväm mus och bekant skrivkänsla

Tangenterna är optimerade för noggrannhet och lägre ljud. Den välbekanta designen gör att dina fingrar känner igen sig om du haft ett Logitech-tangentbord tidigare.

Musens rundade form med gummigrepp på sidorna gör att den känns bekväm i bägge händerna vilket gör att den passar bra för både höger- och vänsterhänta. Med en utökad spårning och precision blir användningen smidig och bekymmerslös.

Snabbknappar

Det trådlösa tangenbordet i MK540 Advanced är utrustad med snabbknappar för multimedia och åtkomst till funktioner såsom miniräknare och batterikontroll så att du kan se hur lång batteritid det är kvar. Snabbtangenterna kan även anpassas i Logitech-programvaran som man laddar ner via Logitech's hemsida.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1007307 Logitech Logitech MK540 ADVANCED Combo Wireless Keyboard and Mouse Combo (Nordic) 920-008683 Bilderna är generiska och visar inte en nordisk layout. Dock är det som levereras sjävfallet nordiskt med ÅÄÖ. Logitech® Wireless Combo MK540 ger dig bekvämlighet och kontroll direkt vare sig du har en stationär eller bärbar dator. Det eleganta, normalstora tangentbordet ger dig det utrymme du behöver för att skriva bekvämt, medan fingrarna glider över de härliga Logitech-tangenterna. Spillsäkert med lång batteritid Tangentbordets batteritid räcker i upp till hela 36 månader (2 AA-batterier) och musens batteri i upp till 18 månader (1 AA-batteri). Dessutom varnar både musen och tangentbordet för låg batterinivå så att du i god tid hinner byta batterier. Om du råkar spilla vatten, kaffe eller annan vätska i tangentbordet behöver du inte oroa dig. Tangentbordet är spillsäkert för upp till 60 ml vätska och avskavningssäkra tangenter ser till att texten på dem inte bleknar i första taget. MK540 är en välbekant kombination av trådlös mus och tangentbord. Det är byggt för precision och bekvämlighet för pålitlighet. Tangetbordet har tangenter som känns igen när det gäller form och storlek och den rundade musen har designats för att passa bekvämt i både höger och vänster hand.  Enkel anslutning Musen och tangentbordet ansluts trådlöst till din dator via den smart Logitech Unifying vilket är en liten USB-mottagare som kopplas in i datorns USB-uttag. Detta ger en pålitlig, krypterad anslutning med en räckvidd på upp till 10 meter. Bekväm mus och bekant skrivkänsla Tangenterna är optimerade för noggrannhet och lägre ljud. Den välbekanta designen gör att dina fingrar känner igen sig om du haft ett Logitech-tangentbord tidigare. Musens rundade form med gummigrepp på sidorna gör att den känns bekväm i bägge händerna vilket gör att den passar bra för både höger- och vänsterhänta. Med en utökad spårning och precision blir användningen smidig och bekymmerslös. Snabbknappar Det trådlösa tangenbordet i MK540 Advanced är utrustad med snabbknappar för multimedia och åtkomst till funktioner såsom miniräknare och batterikontroll så att du kan se hur lång batteritid det är kvar. Snabbtangenterna kan även anpassas i Logitech-programvaran som man laddar ner via Logitech's hemsida. Mus & tangentbordspaket 1,2 4 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord
  4. Mus & tangentbordspaket