Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ergonomiskt och trådlöst tangentbord och mus med lång battertid

Logitech MX900 Performance Keyboard and Mouse

  Art.nr: 1006328
  • Ergonomiska och tysta tangenter
  • Ökad precision med Darkfield laser tracking
  • Upplysta tangenter
  • Trådlöst
  • Kompatibel med Logitech Options
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech MX900 Performance är en trådlös helhetslösning för kontor och hemanvändning. Det trådlösa tangentbordet är normalstort och bekvämt, med smart bakgrundsbelysning och anpassningsbara knappar. MX-musen har ett hastighetsanpassat rullningshjul, ett unikt tumhjul och avläsning överallt, även på glas tack vare Darkfield Laser-sensorn.

Bekväma och tysta tangenter

Skriv bekvämt dag som natt med skålade och laser-etsade tangenter med automatiskt justerbar bakgrundsbelysning och med Logitech PerfectStroke®-switchar.

Unifying-mottagare

Logitech Unifying™-mottagaren är så liten att den kan sitta kvar i USB-porten när du flyttar runt datorn. Du kan dessutom enkelt ansluta upp till sex kompatibla trådlösa enheter.

Läser av alla typer underlag

Ett skulpterat precisionsinstrument med smart hastighetanpassat scrollhjul och unikt tumhjul. Anslut musen enkelt till flera datorer med Easy-Switch™-tekniken. Med Darkfield-sensorn kan du använda musen på alla möjliga underlag så som glas, trä eller andra typer av ytor.

Lång batteritid

Logitech MX900 Performance har en batteritid på upp till 70 dagars användning för musen och 10 dagars battertid för tangentbordet vid full laddning. Laddas enkelt genom den medföljande USB-kabeln

Logitech Options

Logitech Options är extremt användarvänlig men har trots detta otroliga funktioner. Dina enheter syns som bilder på skärmen så det är lätt att hitta dem, byta datorer samt installera dem på några få sekunder. Du får Logitechs hårdvaruexpertis tillsammans med smarta programvaror.

Tilldela i princip vilken funktion som helst till knapparna på musen. På avancerade enheter kan man justera scrollhjulet, hastigheten på markören med mera. Med förbättrade tangentfunktioner kan man ställa in Logitechs tangentbord till att fungera precis som man vill.

1006328 1006328 Logitech Logitech MX900 Performance Keyboard and Mouse 920-008877 Logitech MX900 Performance är en trådlös helhetslösning för kontor och hemanvändning. Det trådlösa tangentbordet är normalstort och bekvämt, med smart bakgrundsbelysning och anpassningsbara knappar. MX-musen har ett hastighetsanpassat rullningshjul, ett unikt tumhjul och avläsning överallt, även på glas tack vare Darkfield Laser-sensorn. Bekväma och tysta tangenter Skriv bekvämt dag som natt med skålade och laser-etsade tangenter med automatiskt justerbar bakgrundsbelysning och med Logitech PerfectStroke®-switchar. Unifying-mottagare Logitech Unifying™-mottagaren är så liten att den kan sitta kvar i USB-porten när du flyttar runt datorn. Du kan dessutom enkelt ansluta upp till sex kompatibla trådlösa enheter. Läser av alla typer underlag Ett skulpterat precisionsinstrument med smart hastighetanpassat scrollhjul och unikt tumhjul. Anslut musen enkelt till flera datorer med Easy-Switch™-tekniken. Med Darkfield-sensorn kan du använda musen på alla möjliga underlag så som glas, trä eller andra typer av ytor. Lång batteritid Logitech MX900 Performance har en batteritid på upp till 70 dagars användning för musen och 10 dagars battertid för tangentbordet vid full laddning. Laddas enkelt genom den medföljande USB-kabeln Logitech Options Logitech Options är extremt användarvänlig men har trots detta otroliga funktioner. Dina enheter syns som bilder på skärmen så det är lätt att hitta dem, byta datorer samt installera dem på några få sekunder. Du får Logitechs hårdvaruexpertis tillsammans med smarta programvaror. Tilldela i princip vilken funktion som helst till knapparna på musen. På avancerade enheter kan man justera scrollhjulet, hastigheten på markören med mera. Med förbättrade tangentfunktioner kan man ställa in Logitechs tangentbord till att fungera precis som man vill. Mus & tangentbordspaket 4,5 8 1449 SEK 1449 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord
  4. Mus & tangentbordspaket