Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ultratunt tangentbord och mus för dator eller surfplatta

Microsoft Designer Bluetooth Desktop

  Art.nr: 226424
 • Anslut till dator eller mobil enhet via Bluetooth
 • Mus för både höger- och vänsterhänta
 • Numerisk del
 • Multimediaknappar
 • Fullstort Chiclet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Supertunn, minimalistisk och modern design. Detta Designer Bluetooth Desktop tangentbord och mus från Microsoft är både en läcker detalj på ditt skrivbord och ett bekvämt arbetsredskap. Den fullstora tangentbordet i chiclet-stil ger dig mjuka tangenter.

Med numerisk del och en tillhörande datormus är detta ett komplett paket för att komplettera din dator eller surfplatta. Tangentbordet har även multimediaknappar för att styra musik och videos.

Bluetooth Smart-teknik

Inga sladdar, inga adaptrar eller usb-stickor. Anslut tangenbordet och musen direkt till din dator eller surfplatta med Bluetooth. Det kompakta formatet gör det lätt att ta det med sig till soffan eller på resan.

Mus för både höger- och vänsterhänta

Den enkla men sofistikerade designen på musen gör den lika lämplig för högerhänta som för vänsterhänta. Musen använder BlueTrack Technology® som kombinerar den optiska kraften med laserprecision för fantastisk spårning på i stort sett alla ytor såsom trä, tyg eller granit (dock ej på ytor med färglöst glas eller speglande ytor).

Microsoft Designer Bluetooth Desktop

Dimensioner

 • Tangentbord: 389 x 112 mm
 • Mus: 60 x 107 mm

Kompabilitet

Microsoft Designer Bluetooth Desktop kräver en dator eller surfplatta som uppfyller kraven för något av följande operativsystem och har det installerat:

 • Windows 10, 8, 8.1
 • Windows RT 8, Windows RT 8.1
 • Android 4.4
 • Mac OS 10.10
 • Bluetooth® Smart Ready-enheter med HID-stöd (Human Interface Device).

Komplettera ditt köp

(29 st)
 • Skönt stöd för handleden
 • Ergonomisk design
 • Minskar risken för musarm

59:-

226424 Microsoft Microsoft Designer Bluetooth Desktop 7N9-00009 Supertunn, minimalistisk och modern design. Detta Designer Bluetooth Desktop tangentbord och mus från Microsoft är både en läcker detalj på ditt skrivbord och ett bekvämt arbetsredskap. Den fullstora tangentbordet i chiclet-stil ger dig mjuka tangenter. Med numerisk del och en tillhörande datormus är detta ett komplett paket för att komplettera din dator eller surfplatta. Tangentbordet har även multimediaknappar för att styra musik och videos. Bluetooth Smart-teknik Inga sladdar, inga adaptrar eller usb-stickor. Anslut tangenbordet och musen direkt till din dator eller surfplatta med Bluetooth. Det kompakta formatet gör det lätt att ta det med sig till soffan eller på resan. Mus för både höger- och vänsterhänta Den enkla men sofistikerade designen på musen gör den lika lämplig för högerhänta som för vänsterhänta. Musen använder BlueTrack Technology® som kombinerar den optiska kraften med laserprecision för fantastisk spårning på i stort sett alla ytor såsom trä, tyg eller granit (dock ej på ytor med färglöst glas eller speglande ytor). Dimensioner Tangentbord: 389 x 112 mmMus: 60 x 107 mm Kompabilitet Microsoft Designer Bluetooth Desktop kräver en dator eller surfplatta som uppfyller kraven för något av följande operativsystem och har det installerat:Windows 10, 8, 8.1Windows RT 8, Windows RT 8.1Android 4.4Mac OS 10.10Bluetooth® Smart Ready-enheter med HID-stöd (Human Interface Device). Mus & tangentbordspaket 3,2 8 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Tangentbord
 4. Mus & tangentbordspaket