Avancerat ergonomiskt tangentbord och mus

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop

  Art.nr: 195366
  • Ger en mer naturlig handledsposition
  • Delad tangentbordslayout
  • Vadderat handledsstöd
  • Trådlös mus

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sculpt Ergonomic Desktop är framtagen enligt avancerade ergonomiska principer. Den innehåller bland annat en delad tangentbordslayout som placerar handlederna och armarna i ett avslappnat läge och ett vadderat handledsstöd som ger stöd åt handlederna. Tangentbordets välvda form reducerar och korrigerar handledspronation som kan orsaka smärta och begränsad rörlighet.

Riktig komfort för långvarig produktivitet

Sculpt Ergonomic Desktop har utformats med både produktivitet och god ergonomi i åtanke. Genom att främja avslappnad och bekväm datoranvändning gör Sculpt Ergonomic Desktop det möjligt för dig att arbeta fritt från den stress, den belastning och det obehag du kan ha upplevt tidigare med andra tangentbord och möss.

Det beror på vinklarna

Den naturliga välvningen hjälper dig att skriva mer naturligt genom att följa dina fingertoppars välvda form. Den omvända tangentbordslutningen ger en rak, neutral placering av handlederna. Även musen är utformad för att ge dig maximal handledskomfort. Med Windows-knappen kommer du även åt startskärmen i Windows 8 med en enda knapptryckning.

Vadderat handledsstöd
Med ett vadderade handledsstöd får du både stöd och en neutral handledsposition.

Delad knappsatsutformning
Knappsatsens delade utformning placerar handlederna och underarmarna i ett naturligt, avslappnat läge

Naturlig välvning
Tangentplaceringens naturliga välvning följer fingertopparnas naturligt välvda form

Välvd tangentbordsdesign
Tangentbordets välvda utformning placerar handlederna i ett naturligt, avslappnat läge

Separat numeriskt tangentbord
Ett separat numeriskt tangentbord möjliggör en mer flexibel utformning av arbetsplatsen.

Handledskomfort
Musen är utformad för att maximera handledernas bekvämlighet

Fördjupning för tummen
Fördjupningen för tummen gör det lättare att bibehålla händerna och handlederna i ett ergonomiskt hälsosamt läge

Omvänd tangentbordslutning
Den omvända tangentbordslutningen ger en rak, neutral placering av handlederna

Windows-knapp
Med Windows-knappen kommer du åt startskärmen med ett enda tryck

Bakåtknapp
Med bakåtknappen navigerar du snabbare

Fyrvägsrullhjul
Med fyrvägsrullhjulet kan du navigera uppåt, nedåt, till höger och till vänster

Systemkrav

Till skillnad från illustrerande bilder så har den modell vi saluför naturligtvis nordisk teckenuppsättning.

195366 Microsoft Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop L5V-00009 Sculpt Ergonomic Desktop är framtagen enligt avancerade ergonomiska principer. Den innehåller bland annat en delad tangentbordslayout som placerar handlederna och armarna i ett avslappnat läge och ett vadderat handledsstöd som ger stöd åt handlederna. Tangentbordets välvda form reducerar och korrigerar handledspronation som kan orsaka smärta och begränsad rörlighet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Riktig komfort för långvarig produktivitet Sculpt Ergonomic Desktop har utformats med både produktivitet och god ergonomi i åtanke. Genom att främja avslappnad och bekväm datoranvändning gör Sculpt Ergonomic Desktop det möjligt för dig att arbeta fritt från den stress, den belastning och det obehag du kan ha upplevt tidigare med andra tangentbord och möss. Det beror på vinklarna Den naturliga välvningen hjälper dig att skriva mer naturligt genom att följa dina fingertoppars välvda form. Den omvända tangentbordslutningen ger en rak, neutral placering av handlederna. Även musen är utformad för att ge dig maximal handledskomfort. Med Windows-knappen kommer du även åt startskärmen i Windows 8 med en enda knapptryckning. Vadderat handledsstöd Med ett vadderade handledsstöd får du både stöd och en neutral handledsposition. Delad knappsatsutformning Knappsatsens delade utformning placerar handlederna och underarmarna i ett naturligt, avslappnat läge Naturlig välvning Tangentplaceringens naturliga välvning följer fingertopparnas naturligt välvda form Välvd tangentbordsdesign Tangentbordets välvda utformning placerar handlederna i ett naturligt, avslappnat läge Separat numeriskt tangentbord Ett separat numeriskt tangentbord möjliggör en mer flexibel utformning av arbetsplatsen. Handledskomfort Musen är utformad för att maximera handledernas bekvämlighet Fördjupning för tummen Fördjupningen för tummen gör det lättare att bibehålla händerna och handlederna i ett ergonomiskt hälsosamt läge Omvänd tangentbordslutning Den omvända tangentbordslutningen ger en rak, neutral placering av handlederna Windows-knapp Med Windows-knappen kommer du åt startskärmen med ett enda tryck Bakåtknapp Med bakåtknappen navigerar du snabbare Fyrvägsrullhjul Med fyrvägsrullhjulet kan du navigera uppåt, nedåt, till höger och till vänster Systemkrav Till skillnad från illustrerande bilder så har den modell vi saluför naturligtvis nordisk teckenuppsättning. Mus & tangentbordspaket 3,6 16 1099 SEK 1099 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord
  4. Mus & tangentbordspaket